Σάββατο, 17 Απρίλιος 2021

«Ξήλωσαν» Ακριτίδου και Τσαβλή από τη ΝΔ, για το σκάνδαλο με τους εκτός σειράς εμβολιασμούς

Νωρίτερα σήμερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απαίτησε τις παραιτήσεις τους 

Στην αναστολή της κομματικής ιδιότητας της Δήμητρας Ακριτίδου και του Δρόσου Τσαβλή, καθώς και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν, προχώρησε σήμερα η Νέα Δημοκρατία, με απόφαση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της παράταξης, Γιώργου Στεργίου.   

Νωρίτερα, εξάλλου, στην απόφαση να απαλλάξει των καθηκόντων της την κα Ακριτίδου, Αντιδήμαρχο Παιδείας, προχώρησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, καθώς η ίδια αρνήθηκε να παραιτηθεί, ενώ κάλεσε τον κ. Τσαβλή, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, να υποβάλει την παραίτησή του στο Σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Voria.gr, ο κ. Τσαβλής είναι πνευμονολόγος στο ένα από τα δύο ιδρύματα, στο οποίο φέρονται να εμβολιάστηκαν εκτός σειράς άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος, ενώ, σε ό,τι αφορά την κ. Ακριτίδου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να εμβολιάστηκε η ίδια εκτός σειράς στο ένα από τα δύο ιδρύματα, στο οποίο είναι γιατρός η κόρη της.

Στο σκάνδαλο με τους εμβολιασμούς εκτός σειράς προτεραιότητας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο διερευνάται από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, αναφέρθηκε κατά την σημερινή ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας ο Γ. Γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ