Τετάρτη, 14 Απρίλιος 2021

Το σύστημα Σαμαρά με φουλ «οπλοστάσιο» κατά Μητσοτάκη: Κατέρρευσε ο μύθος του μεγάλου τιμονιέρη

«...όταν κάποια στιγμή καταργηθεί η… βολική καραντίνα που συνεχώς παρατείνεται ο λαός θα ξεχυθεί στους δρόμους, καταδικάζοντάς τους»

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε χθες το σύστημα Σαμαρά μέσω της φίλα προσκείμενης σε αυτό ιστοσελίδας του antinews.gr.

Όπως αναφέρεται σε χθεσινό άρθρο, «κακά τα ψέματα, η υπόθεση Λιγνάδη ήταν η ταφόπλακα που συνέτριψε το προφίλ του δήθεν μεγάλου τιμονιέρη, το οποίο πάσχιζαν να φιλοτεχνήσουν ιδρωκοπώντας αυλοκόλακες και καλολαδωμένοι παπαγάλοι από τότε που ο Μητσοτάκης ανέλαβε τα ηνία της χώρας κι άρχισε τις κυβιστήσεις. Και πανικόβλητοι πλέον επειδή ο μύθος κατέρρευσε, αμφότεροι, προσπαθούν απεγνωσμένα να τον διασώσουν».

«Εάν», συνεχίζει το άρθρο της ιστοσελίδας, «η υπόθεση Λιγνάδη ήταν η μοναδική κυβερνητική αμαρτία, πιθανότατα να τον διέσωζαν. Όμως είναι πολλές. Κι ακόμη κι αν φίμωναν κάθε αντιπολιτευτική φωνή, δεν θα πετύχαιναν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα το διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι όταν κάποια στιγμή καταργηθεί η… βολική καραντίνα, που συνεχώς παρατείνεται. Με τον λαό να ξεχύνεται στους δρόμους, καταδικάζοντάς τους. Στέλνοντας ηχηρό μήνυμα κατά της δυστοπίας που θέλουν να επιβάλλουν. Υπερασπιζόμενος μια ελεύθερη, ισχυρή και περήφανη Ελλάδα, απαλλαγμένη από τη νέα οικονομική εξαθλίωση που φέρνουν προς όφελος της ντόπιας και της ξένης ολιγαρχίας, εκμεταλλευόμενοι τα συντρίμμια που θα αφήσει πίσω του ο κορωνοϊός. Με μια πατριωτική κι όχι εθνομηδενιστική εξωτερική πολιτική, που θα προστατεύει και δεν θα παραχωρεί την εθνική κυριαρχία στους δυνάστες της πατρίδας, επειδή έχουν κρυμμένους σκελετούς στις ντουλάπες τους για το μαύρο παρελθόν των κυβερνητών της».

Το σύστημα Σαμαρά, όπως σημειώνεται στο εν λόγω κείμενο, αναφερόμενο στο πρωθυπουργικό περιβάλλον, εκτιμά ότι «βλέπουν ότι η οργή του λαού πλησιάζει, εξ ου και η επανάληψη των ντροπιαστικών χαρακτηρισμών που χρησιμοποιούσαν και οι προκάτοχοί τους. Μόνο που τώρα δεν υπάρχει εναλλακτική να σερβίρουν για να τη καταστείλουν, συνεπώς, τζούφια τα πυρά τους. Σύντομα θα το αντιληφθούν, αλλά θα είναι αργά».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ