«Βόμβα» από την… αμετανόητη Μενδώνη! «Δική μου επιλογή ο Λιγνάδης» (video)

Must Read

Τι κι αν το ζήτημα του διορισμού του Δημήτρη Λιγνάδη παραμένει εδώ ένα μήνα το θέμα που αποφεύγει να διαφωτίσει η κυβέρνηση, η υπουργός Πολιτισμού βγήκε στο βήμα της Βουλής και πήρε την ευθύνη, κρατώντας ταυτόχρονα γερά την υπουργική της καρέκλα. 

«Ήταν δική μου επιλογή! Δική μου»

Απαντώντας σε ερώτηση της Σίας Αναγνωστοπούλου, η κα. Μενδώνη παραδέχτηκε ότι ο πρωήν καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου ο οποπίος κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων κατά συρροή, ήταν δική της επιλογή: «Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ακόμα μια φορά ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν δική μου επιλογή. Δική μου» δήλωσε με περηφάνια από το βήμα η υπουργός Πολιτισμού, προκαλώντας ταυτόχρονα σύγχυση σε όσους την παρακολουθούσαν, αφού είναι η πρώτη φορά που προχωρά σε τέτοια δήλωση.  Ωστόσο, είναι πασιφανές, ότι η πρόθεσή της είναι «προστατέψει» από τις ευθύνες τον Κυριάκο Μητσοτάκη χωρίς όμως η ίδια να απολογείται για τις ευθύνες της.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

«Τον επέλεξα αποκλειστικά με καλλιτεχνικά κριτήρια, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον ιδρυτικό νόμο του Εθνικού Θεάτρου. Ο προηγούμενος καλλιτεχνικός διευθυντής που εσείς ορίσατε, είπε κατά την παράδοση – παραλαβή ότι θεωρεί εξαιρετική στιγμή να τον διαδέχεται και τον χαρακτήρισε ταλαντούχο άνθρωπο. Ο Λιβαθηνός τα είπε αυτά. Επί ΣΥΡΙΖΑ ο Λιγνάδης κάθε χρόνο είτε σκηνοθετούσε, είτε πρωταγωνιστούσε ή έκανε και τα δύο σε παραστάσεις στο Εθνικό», δήλωσε επιρρίπτοντας ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιες ευθύνες ανέλαβε;

Η Λίνα Μενδώνη αρνείται τις κατηγορίες για «συγκάλυψη» και τα ρίχνει στην λανθασμένη επικοινωνιακή πολιτική της : «Όταν γνώρισα έπραξα αυτό που έπρεπε. Στις 18:20 δημοσιεύεται η σοκαριστική μαρτυρία του Νίκου Σ. Και 5 ώρες μετά είχε φύγει από την θέση του. Για τους επικοινωνιακούς χειρισμούς έχω αναλάβει τις ευθύνες μου. Αυτό λέγεται συγκάλυψη; Η κυβέρνηση αυτή δεν συγκαλύπτει» υποστήριξε τη στιγμή που σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος, η αντιπολίτευση και η κοινωνία, απαιτούν την απομάκρυνσή της από το υπουργείο.

https://vimeo.com/518114195

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This