Δευτέρα, 12 Απρίλιος 2021

Η εκκωφαντική σιωπή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Ο άνθρωπος που συνέλαβε τον Κουφοντίνα διαφωνεί...

Ο υπουργός προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι ο άνθρωπος που από την αντίστοιχη θέση είχε συλλάβει μεταξύ άλλων και τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Και όμως, δεν έχει τοποθετηθεί αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις και αυτό λέει πολλά.

Τοποθετήθηκε όμως ένας από τους πλέον επιστήθιους και διαχρονικούς φίλους του, ο δημοσιογράφος και διευθυντής του ομίλου Μαρινάκη, Αντώνης Καρακούσης. Ο οποίος, παρά το ότι η γενική γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής Σοφία Νικολάου θεωρείται επιλογή του αφεντικού του, δεν δίστασε να εκφράσει το αυτονόητο:


«Το 2002,όταν ο Χρυσοχοιδης αποκάλυπτε τη 17Ν,όλοι πιστεύαμε,πως 20 χρονια μετά,εκεινος ο σκοτεινος κύκλος βίας και αιματος θα αποτελούσε θλιβερή ανάμνηση.Θα είναι κριμα να αναγεννηθεί,επειδή απλως η κυβέρνηση επιμένει στη μεταγωγή Κουφοντίνα στον Δομοκό αντι στον Κορυδαλλό» ..

Αυτή είναι η τοποθέτηση του γνωστού δημοσιογράφου. Κάποιοι που γνωρίζουν καλά, υποστηρίζουν ότι αυτή ακριβώς είναι και η θέση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, γι’ αυτό και σιωπά. Διαφωνεί πλήρως με την διαχείριση του θέματος από την κυβέρνηση αλλά ακόμα και την υφιστάμενη του, Σοφία Νικολάου, για την οποία μάλιστα έχει υποστηρίξει σε συνομιλητές του πως δεν αποτελεί επιλογή του.

Δεν θέλει ένας τρομοκράτης που συνέλαβε πριν από 20 χρόνια, να μεταμορφωθεί σε λαϊκό ήρωα για τα δεκαοκτάχρονά παιδιά, που δεν είχαν γεννηθεί όταν ο Κουφοντίνας συνελήφθη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ