Η εκκωφαντική σιωπή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Ο άνθρωπος που συνέλαβε τον Κουφοντίνα διαφωνεί...

Must Read

Ο υπουργός προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι ο άνθρωπος που από την αντίστοιχη θέση είχε συλλάβει μεταξύ άλλων και τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Και όμως, δεν έχει τοποθετηθεί αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις και αυτό λέει πολλά.

Τοποθετήθηκε όμως ένας από τους πλέον επιστήθιους και διαχρονικούς φίλους του, ο δημοσιογράφος και διευθυντής του ομίλου Μαρινάκη, Αντώνης Καρακούσης. Ο οποίος, παρά το ότι η γενική γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής Σοφία Νικολάου θεωρείται επιλογή του αφεντικού του, δεν δίστασε να εκφράσει το αυτονόητο:


«Το 2002,όταν ο Χρυσοχοιδης αποκάλυπτε τη 17Ν,όλοι πιστεύαμε,πως 20 χρονια μετά,εκεινος ο σκοτεινος κύκλος βίας και αιματος θα αποτελούσε θλιβερή ανάμνηση.Θα είναι κριμα να αναγεννηθεί,επειδή απλως η κυβέρνηση επιμένει στη μεταγωγή Κουφοντίνα στον Δομοκό αντι στον Κορυδαλλό» ..

Αυτή είναι η τοποθέτηση του γνωστού δημοσιογράφου. Κάποιοι που γνωρίζουν καλά, υποστηρίζουν ότι αυτή ακριβώς είναι και η θέση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, γι’ αυτό και σιωπά. Διαφωνεί πλήρως με την διαχείριση του θέματος από την κυβέρνηση αλλά ακόμα και την υφιστάμενη του, Σοφία Νικολάου, για την οποία μάλιστα έχει υποστηρίξει σε συνομιλητές του πως δεν αποτελεί επιλογή του.

Δεν θέλει ένας τρομοκράτης που συνέλαβε πριν από 20 χρόνια, να μεταμορφωθεί σε λαϊκό ήρωα για τα δεκαοκτάχρονά παιδιά, που δεν είχαν γεννηθεί όταν ο Κουφοντίνας συνελήφθη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This