6/10/2022

Ομερτά για «την εισβολή στο Καστελλόριζο» του Βερέμη! Καμία κυβερνητική και στρατιωτική αποδοκιμασία

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσίευση:

Μαθήματα ηττοπάθειας και ύβρεις για την εφημερίδα «δημοκρατία»

Ξέφυγε από τα όρια ο επίτιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, Θάνος Βερέμης, επειδή όσα… δημοσίως είπε αναπαράχθηκαν και σχολιάστηκαν από την εφημερίδα «δημοκρατία».

Όντας, ίσως, συνηθισμένος να απευθύνεται σε ακροατήρια τα οποία μόνο… χειροκροτούν, φαίνεται ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του και περιέλουσε με βρισιές ακόμη και τον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο από το Βεργίνα TV, που επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να του ζητήσει να εξηγήσει τι ακριβώς ήθελε να πει, αλλά και να του δώσει βήμα στην τηλεοπτική εκπομπή του.

Διαβάστε ακόμα: Έξω φρενών για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «δημοκρατίας» ο Θάνος Βερέμης!

Αντί όμως ο κ. Βερέμης να εξηγήσει τι είπε, αντί να μας διευκρινίσει ποια η χρησιμότητα για τη χώρα μας αυτών που παρουσίασε ως τετελεσμένα γεγονότα, αντέδρασε με τρόπο ακατανόητο για δημόσιο πρόσωπο και μάλιστα σε θέση σαν αυτή που κατέχει.

Πέρα από την επίθεση στον Στέργιο Καλόγηρο, χυδαίοι ήταν και οι χαρακτηρισμοί κατά του εκδότη της «δημοκρατίας» Ι. Φιλιππάκη. Μια επίθεση που αποδεικνύει ότι η εφημερίδα «χαλάει τη σούπα» όλων αυτών που θα ήθελαν εν κρυπτώ να διαχειρίζονται τα εθνικά μας θέματα καταπώς φαντάζονται ότι θα είναι το «ευκταίο».

Ιδιαίτερη, πάντως, αξία έχει και ο αυτοχαρακτηρισμός του Θάνου Βερέμη ως «υπερπατριώτη», κάτι που μπορεί να έχει λογική μόνο εάν το μέτρο σύγκρισης είναι άλλοι «συναδελφοί» του, με τους οποίους συνυπάρχει αρμονικά στο ΕΛΙΑΜΕΠ και οι οποίοι ζητούν τη φινλανδοποίηση της χώρας μας στο όνομα του κατευνασμού της Τουρκίας

Ο,τι πάντως και εάν δηλώνει ο ίδιος, είναι προφανές ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του και επιτίθεται κατά πάντων, πιστεύοντας ότι με μειωτικούς και χυδαίους χαρακτηρισμούς θα απαξιώσει την κριτική που ασκείται σε όσα δημοσίως είπε, επιλέγοντας όχι να απαντήσει επί της ουσίας αλλά με ad hominem επιθέσεις. Στάση που σαφώς δεν ταιριάζει σε έναν άνθρωπο ο οποίος, μεταξύ άλλων, είναι και καθηγητής νέων που θέλουν να εντρυφήσουν στην επιστήμη του.

Ποια ήταν η αντίδραση της ελληνικής και στρατιωτικής ηγεσίας σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως είναι η «εισβολή στο Καστελλόριζο»; Ουδεμία. Δεν θα μιλήσουμε καν για τις ύβρεις απέναντι στην εφημερίδα «δημοκρατία».

Διαβάστε ακόμα: Τρομοκρατούν τους Έλληνες, προωθούν τις εθνικές υποχωρήσεις: «Η Τουρκία θα καταλάβει το Καστελλόριζο»!

Η επικοινωνία

Ο κ. Καλόγηρος επικοινώνησε με τον Θάνο Βερέμη με προφανώς καλή διάθεση και στην αρχή της συζήτησης τόνισε απευθυνόμενος στον καθηγητή: «Είπατε προχθές κάτι σε μια διαδικτυακή ημερίδα και θα ήθελα να σας παρακαλέσω, επειδή εμείς ασκούμε κριτική, σέβομαι τον άνθρωπο, αλλά διαφωνώ με κάποια πράγματα». Πριν προλάβει όμως να ολοκληρώσει αυτό που έλεγε, ο κ. Βερέμης, εμφανώς εκνευρισμένος, τον διέκοψε: «Με τι διαφωνείτε; Για πείτε μου. Με ποιο πράγμα;»

Ο κ. Καλόγηρος, προσπαθώντας να συνεχίσει την κουβέντα, πρόσθεσε ότι, κατά την ταπεινή του άποψη, «η άποψη που εκφράσατε δημοσίως, ότι θα πάνε χιλιάδες Τούρκοι και θα καταλάβουν το νησί και θα γίνουν όλα αυτά τα οποία αναφέρατε, κάτι, κατά την άποψή μου, είναι μια προσπάθεια εκφοβισμού των Ελλήνων, μας πήραν τα νησιά», για να ακούσει το ειρωνικό «α, έτσι;» από τον Θάνο Βερέμη.

«Εγώ έτσι το βλέπω» απάντησε ο Στέργιος Καλόγηρος. Τότε ο κ. Βερέμης επιχείρησε να περάσει στην αντεπίθεση λέγοντας: «Και για πείτε μου… Όταν εκφοβιστούν οι Έλληνες, τι θα κάνουν όταν εκφοβιστούν για πείτε μου, πώς το φαντάζεστε;»

Δημοφιλείς ειδήσεις  Σοκ για δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο!

Ο κ. Βερέμης, μάλιστα, απέτρεψε κάθε προσπάθεια που έκανε ο κ. Καλόγηρος για μια δομημένη κουβέντα γύρω από το θέμα. «Κύριε καθηγητά, εγώ σέβομαι την άποψή σας και έχω το θάρρος και σας καλώ αν θέλετε…» απαντώντας του: «Οχι, όχι, πείτε μου για να καταλάβω κι εγώ».

Έχασε την ψυχραιμία του και χυδαιολογεί κατά της «δημοκρατίας» ο… κ.καθηγητής

Αντί να υπερασπιστεί αυτό που είπε ο κ. Βερέμης, να ανασκευάσει ή να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση, προτίμησε να αρχίσει μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον της «δημοκρατίας», ξεσπώντας σε έναν μονόλογο: «Πρέπει να σας πω, πρέπει να σας πω, ένα λεπτό, ένα λεπτό… Πρέπει να σας πω ότι αυτή η φυλλάδα, η φυλλάδα που λέγεται “δημοκρατία”, γιατί πρόκειται περί φυλλάδας βέβαια, δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, πρόκειται περί ενός αστείου εντύπου και ο κύριος Φιλιππάκης, ο οποίος είναι ο επικεφαλής, είναι ένα πρόσωπο που εγώ δεν το ξέρω προσωπικά, αλλά εν πάση περιπτώσει, ρώτησα γύρω μου δημοσιογράφους και γελάγανε. Εν πάση περιπτώσει, ας πούμε ότι είναι σοβαρή εφημερίδα, ότι έχει δίκιο. Πώς εγώ προκαλώ πανικό εις τους Ελληνες και τι θα κάνουν οι Ελληνες πανικοβλημένοι; Θα πάνε να πολεμήσουν ή θα πάνε σπίτια τους, να κρυφτούν στα υπόγεια; Πείτε μου εσείς, δηλαδή, τι καταλαβαίνετε; Για να καταλάβω και εγώ!»

Παρά τις προσπάθειες του Στέργιου Καλόγηρου να συνεχιστεί η κουβέντα, ο Θάνος Βερέμης επέμεινε: «Οχι, πείτε μου. Σας παρακαλώ. Απαντήστε μου σε αυτή την ερώτηση». Αν και ο δημοσιογράφος προσπάθησε να απαντήσει, ο κ. Βερέμης επέμεινε στον μονόλογό του, λέγοντας: «Μπήκε ένας άνθρωπος να του φάνε το σπίτι. Τι κάνει; Παίρνει ένα τουφέκι και ορμάει».

«Λοιπόν, μη μου κάνετε μάθημα πατριωτισμού!»

Όταν ο κ. Καλόγηρος τόλμηξε να θίξει το ζήτημα του ΕΛΙΑΜΕΠ, αναφέροντας ότι στον συγκεκριμένο οργανισμό, στον οποίο είναι αντιπρόεδρος ο κ. Βερέμης, «έχετε κάποιες απόψεις και με άλλες συμφωνούμε, με άλλες διαφωνούμε», ο καθηγητής επέμεινε στον επιθετικό του τόνο: «Με ποιες διαφωνείτε; Πείτε μου να ξέρω με ποιες διαφωνείτε». Και παρότι ακόμα μία φορά ο κ. Καλόγηρος πήγε να του απαντήσει λέγοντας: «Κοιτάξτε, εγώ διαφωνώ με τον τρόπο που το είπατε. Θεωρώ ότι το ΕΛΙΑΜΕΠ δεν έχει τις απόψεις που πρέπει να εκφράζονται για τον ελληνικό λαό. Εχετε κάποιες…», ο Θάνος Βερέμης τον διέκοψε με εμφανή σαρκαστικό τόνο ακόμα μία φορά: «Ποιες είναι αυτές; Για πείτε μου να ξέρω και εγώ για να μάθω, να αλλάξω. Πείτε μου να ξέρω και εγώ, γιατί δεν ξέρω».

Στην ειλικρινή τοποθέτηση του δημοσιογράφου ότι οι «απόψεις οι οποίες εκφράζετε εσείς και ο κύριος Ντόκος, που ήταν παλιά σύμβουλος του κ. Σημίτη και τώρα είναι σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη, και όλη αυτή η ομάδα του ΕΛΙΑΜΕΠ θεωρώ ότι δεν εκφράζει και τα συναισθήματα του ελληνικού λαού ή τις απόψεις του ελληνικού λαού, εκφράζετε πολύ πιο προχωρημένες απόψεις», ο καθηγητής επέλεξε ακόμα μία φορά να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, απαντώντας με ερώτηση που σαφή στόχο είχε να μην απαντήσει επί της ουσίας ο ίδιος: «Ποιες είναι οι απόψεις του ελληνικού λαού; Πείτε μου».

Δημοφιλείς ειδήσεις  Ο Μητσοτάκης προωθεί στη Ν.Δ. και άλλον υβριστή του Καραμανλή

Ο Στέργιος Καλόγηρος επέμεινε να προσπαθεί να φτάσει στην ουσία, απαντώντας στον κ. Βερέμη: «Δεν μπορούμε να εκχωρήσουμε, κύριε καθηγητά, δεν μπορούμε να εκχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό από αυτό που έχουμε σήμερα ως Ελλάδα». Στο σημείο εκείνο, ακόμα μία φορά σε εμφανώς δύσκολη θέση, ο Θάνος Βερέμης τον ρώτησε εάν τον άκουσε να λέει «ότι θα εκχωρήσουμε ή ότι θα μας το πάρουνε».

Ο δημοσιογράφος, θεωρώντας ότι η υπομονή του επιτέλους ανταμείφθηκε και θα συζητούσαν επί του προκειμένου, αντέτεινε στον καθηγητή: «Ακουσα, όμως, να λέτε, κύριε καθηγητά, ότι το σχέδιο ότι οι Τούρκοι θα εισβάλουν στο Καστελόριζο και θεωρείτε δεδομένο ότι εμείς θα χάσουμε, και θεωρείτε δεδομένο ότι θα μας συγκεντρώσουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και, αφού θα χάσουμε, περιμένουμε, θα περιμένουμε, είπατε, κάποια βοήθεια και κυρώσεις από Αμερική, από Ευρωπαϊκή Ενωση. Αρα εσείς θεωρείτε δεδομένο ότι θα γίνει μια εισβολή και ότι οι Τούρκοι θα κερδίζουν και εμείς θα χάσουμε. Αυτό, όπως το αφήσατε να εννοηθεί, αυτό λέτε. Αυτό αφήνετε να εννοηθεί. Μπορεί να μην εκφραστήκατε καλά».

Στο σημείο αυτό ο κ. Βερέμης, αφού ρώτησε το όνομα του κ. Καλογήρου, αποφεύγοντας να δώσει σαφείς απαντήσεις, προτίμησε να πει: «Ακούστε να δείτε. Ο καθένας έχει την άποψή του και καταλαβαίνει ό,τι θέλει να καταλάβει. Τώρα, αν εσείς θέλετε να καταλάβετε αυτό, δικαίωμά σας. Εγώ δεν μπορώ να σας αλλάξω μυαλά».

Ο κ. Καλόγηρος επέμεινε και προσπάθησε να δώσει στον Θάνο Βερέμη την ευκαιρία να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε, για να λάβει ξανά μια νεφελώδη απάντηση: «Εγώ λέω αυτό που νομίζω και αυτό που νομίζω, ακούτε λιγάκι να μαθαίνετε και εσείς». «Και τι εννοούσατε όταν είπατε “θα χάσουμε το Καστελόριζο”;» του αντέτεινε ο δημοσιογράφος.  Η απάντηση του Θάνου Βερέμη ήταν ακόμα μία φορά η… μπάλα στην εξέδρα: «Είμαι 78 χρόνων και μια ζωή ασχολούμαι με την Ελλάδα. Λοιπόν, μη μου κάνετε μάθημα πατριωτισμού! Εσείς τι έχετε κάνει για την Ελλάδα, εκτός από το να λέτε λόγια;»

Από ό,τι φαίνεται όμως, ο κ. Βερέμης είχε αποφασίσει να τελειώσει με… έκρηξη την κουβέντα, αντί να συνδιαλεγεί με τον δημοσιογράφο, ο οποίος απλώς έκανε τη δουλειά του. Στην απάντησή του κ. Καλογήρου ότι ο ίδιος δεν έχει πουλήσει την Ελλάδα, όπως κάποιοι πολιτικοί, ο Θάνος Βερέμης έχασε την ψυχραιμία του και αποφάσισε να υβρίσει τον δημοσιογράφο: «Ε, άντε στον διάολο, μαλάκα, ε, μαλάκα! Αϊ στον διάολο!»

Νέα επικοινωνία, νέες ύβρεις

Ο Στέργιος Καλόγηρος, πιστός στη δημοσιογραφική δεοντολογία και ξεπερνώντας τις προσωπικές επιθέσεις, επικοινώνησε ξανά με τον κ. Βερέμη, δηλώνοντάς του το όνομα και το μέσο του εξαρχής.

Πιο ήρεμος μετά το πρώτο του ξέσπασμα, ο κ. Βερέμης προσπάθησε να υπερασπιστεί το ΕΛΙΑΜΕΠ και τον εαυτό του λέγοντας: «Δεν θέλω να ασχολούμαι με βλακείες. Σας θυμίζω κάποιον άλλο του ΕΛΙΑΜΕΠ, που ίσως έχετε ξεχάσει. Τον κύριο Γιάννη Βαληνάκη, ήταν δέκα χρόνια, γιατί μου λέτε το ΕΛΙΑΜΕΠ, ποιο ΕΛΙΑΜΕΠ. Το ΕΛΙΑΜΕΠ έχει όλες τις απόψεις. Και τις δικές μου, που είμαι, ας πούμε, υπερπατριώτης, υπερπατριώτης λέω, και του κ. Βαληνάκη, που είναι επίσης υπερπατριώτης και υπουργός Εξωτερικών παλιά, αν θυμόσαστε…».

Δημοφιλείς ειδήσεις  Νέα (πέτσινη) λίστα - Ο Σκρέκας θα μοιράσει 7.500.000 € στα ΜΜΕ

Αντί όμως να συνεχίσει στον ίδιο τόνο, επιτέθηκε κατά του εκδότη της «δημοκρατίας» Ιωάννη Φιλιππάκη, χωρίς να γνωρίζουμε εάν θεωρεί ότι αυτός έγραψε το άρθρο που παρέθετε τις απόψεις του κ. Βερέμη ή ότι έπρεπε να το… κόψει, λέγοντας: «Λοιπόν, τι μου λέτε τώρα, το ΕΛΙΑΜΕΠ τώρα… Βγήκε ένας δημοσιογράφος της πλάκας, της καρπαζιάς και μας κάνει μάθημα, μας κάνει μάθημα πατριωτισμού. Ο κύριος Φιλιππάκης, τρομάρα του! Μας κάνει εμάς μάθημα πατριωτισμού! Εχω φάει τη ζωή μου να υποστηρίζω τις ελληνικές υποθέσεις σε ξένα βήματα, και μου κάνουν μάθημα πατριωτισμού».

Ο Στέργιος Καλόγηρος, τηρώντας ακόμα μία φορά τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, του ανταπάντησε πως, κατά την άποψή του, τόσο ο κ. Φιλιππάκης όσο και ο κ. Ριζούλης κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, παρότι ο κ. Βερέμης έχει άλλη άποψη. «Μπράβο. Συγχαρητήρια σε εσάς και σε αυτά που πιστεύετε» ήταν η ειρωνική απάντηση του κ. Βερέμη.

Παρά τη συνεχή ειρωνεία και τις υβριστικές επιθέσεις, ο Στέργιος Καλόγηρος πρόσφερε στον κ. Βερέμη βήμα στην εκπομπή του, κάτι όμως που απέκλεισε ο καθηγητής όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί, όπως είπε, «δεν θέλω να βγω, γιατί κατάλαβα ποιος είστε», σε ακόμη μία επίθεση με προσωπικό χαρακτήρα.

Κρεσέντο επιθετικότητας, χωρίς ουσιαστική απάντηση

Ο κ. Καλόγηρος, αποδεχόμενος την άρνηση του κ. Βερέμη να βγει στην εκπομπή του, τόνισε ότι το ΕΛΙΑΜΕΠ είναι «κόκκινο πανί για τον ελληνικό λαό» και συνέχισε: «Οι θέσεις σας είναι θέσεις Μέρκελ και Σημίτη. Από πού πληρώνεται το ΕΛΙΑΜΕΠ, κύριε καθηγητά; Ποιες πρεσβείες χρηματοδοτούν το ΕΛΙΑΜΕΠ;» θέτοντας μια σειρά ζητημάτων. Αντί όμως ο κ. Βερέμης να απαντήσει ως καθηγητής και να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει, συνέχισε να επιτίθεται στον εκδότη της «δημοκρατίας», ευρισκόμενος σε κρεσέντο επιθετικότητας: «…τις δικές σας βλακείες, τις βλακείες σας. Ποιον ελληνικό λαό; Αλίμονο αν ο ελληνικός λαός είχε τον Φιλιππάκη. Πλάκα μου κάνατε;»

Οταν ο Στέργιος Καλόγηρος επανέλαβε την ερώτησή του: «Κύριε καθηγητά, μπορείτε να μου πείτε ποιες πρεσβείες χρηματοδοτούν το ΕΛΙΑΜΕΠ;», η αντίδραση του Θάνου Βερέμη ήταν να καταφύγει ξανά στις ύβρεις: «Καμία πρεσβεία δεν χρηματοδοτεί το ΕΛΙΑΜΕΠ, βλάκα, ε βλάκα».

Ενώ στην προσπάθεια του δημοσιογράφου να αμυνθεί λέγοντας: «Εγώ είμαι βλάκας, κύριε καθηγητά; Εγώ, κύριε καθηγητά, σας μιλάω ευγενικά και εσείς με βρίζετε κατ’ επανάληψη», ο κ. Βερέμης επανέλαβε με ύφος που ταιριάζει σε ανθρώπους οι οποίοι θεωρούν ότι ανήκουν σε μια ελίτ που δεν έχει τίποτε κοινό με τους απλούς πολίτες: «Είσαι βλάκας και αγράμματος! Δεν ξέρεις τίποτα. Με κατηγορείς και εγώ σε κατηγορώ ότι σε πληρώνουν όλες οι ξένες πρεσβείες. Και εγώ σε κατηγορώ ότι πληρώνουν εσένα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της πρώτης επικοινωνίας ο κ. Καλόγηρος είχε προειδοποιήσει τον κ. Βερέμη ότι, ως δημοσιογράφος, θα δημοσιοποιήσει τη συνομιλία τους, γεγονός όμως που, από ό,τι φαίνεται, δεν ενδιέφερε τον καθηγητή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μητσοτάκης προωθεί στη Ν.Δ. και άλλον υβριστή του Καραμανλή

Οι αναρτήσεις που έδωσαν στον Μιχάλη Μπλέτσα θέση στην καρδιά του Πρωθυπουργού - Ο επιστήμονας που χλεύαζε συστηματικά τον Κ. Καραμανλή δέχτηκε πρόταση για να... αξιοποιηθεί

Η απάντηση Δένδια στις νέες προκλήσεις Ακάρ

Οι νέες καθημερινές πλέον προκλητικές δηλώσεις των γειτόνων κατά της Ελλάδας, με αποκορύφωμα τα...

Δικαίωση Μητσοτάκη είδε ο Οικονόμου στην πρόταση της Κομισιόν για προσωρινό πλαφόν στο φυσικό...

Δεόντως πανηγύρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου την... επιτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή...

H Έλενα Κουντουρά στην κινητοποίηση της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων ETUC στο Στρασβούργο

Η Έλενα Κουντουρά συμμετείχε στη δυναμική κινητοποίηση της ΣυνομοσπονδίαςΕυρωπαϊκών Συνδικάτων ETUC που πραγματοποιήθηκε σήμερα...

Και ξαφνικά… κωλοτούμπα Άδωνι για το ωράριο των καταστημάτων 

Αναδίπλωσε μέσα σε 24 ώρες ο υπουργός Ανάπτυξης

Νέα (πέτσινη) λίστα – Ο Σκρέκας θα μοιράσει 7.500.000 € στα ΜΜΕ

Για να ενημερώσει τους πολίτες για την ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας

Η ΝΔ «κρύβει» τον Κυρανάκη από μήνυση και στέλνει στο εδώλιο τον Παππά

Αθώωσε τον Κώστα Κυρανάκη η ΝΔ για δημοσιοποίηση στοιχεία πολίτη, αλλά στήνει εδώλιο για...

Αλαλούμ στο εσωτερικό της κυβέρνησης – Το Μαξίμου «άδειασε» τον Άδωνι για το ωράριο...

«Μπλόκο» στον Άδωνι για τη μείωση του ωραρίου των καταστημάτων προτού καν συναντηθεί με τους φορείς

Νέο θερμό επεισόδιο γαλάζιου βουλευτή με υπουργό!

Πυκνώνουν οι κόντρες υπουργών και βουλευτών της ΝΔ. Την επομένη των παραπόνων που εξέφρασαν...

Τζαβάρας: Παραβίαση του Συντάγματος η παρακολούθηση Ανδρουλάκη!

Απέναντι στον πρωθυπουργό που ισχυρίζεται ότι η παρακολούθηση Ανδρουλάκη είναι νόμιμη τέθηκε ο βουλευτής...

Δεν τόλμησαν να πουν ό,τι έλεγαν στη Βουλή!

Κανένα στοιχείο δεν είχε να καταθέσει στο Ειδικό Δικαστήριο η Εύη Χριστοφιλοπούλου που να...

Σοκ για δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο!

Απίστευτος εμπαιγμός από την κυβέρνηση στους δεκάδες χιλιάδες δανειολήπτες ελβετικού φράγκου. Αντιπροσωπία του πανελλήνιου...

Πόντιος Πιλάτος πάλι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο

Η προσωρινή κυβέρνηση της Λιβύης υποχρεούται με βάση το Φόρουμ για τον Πολιτικό Διάλογο...

Με το… λουλούδι στο χέρι ο Μητσοτάκης στην εκδήλωση για τα 48 χρόνια της...

Εκδήλωση για τον εορτασμό των 48 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιείται...

Οργή των βουλευτών της Ν.Δ. για την ψηφοθηρία των υπουργών!

Πίσω από την μαγική εικόνα της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα της...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί ζητούν 200.000.000 ευρώ αποζημιώσεις για τα Leopard!

Αποζημίωση εκτιμώμενου ύψους περί τα 200.000.000 ευρώ, που αφορά...

Δάκρυα στην κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα – Υποβασταζόμενος ο γιος του: «Ήσουν καταπληκτικός πατέρας»

Τον σπουδαίο ερμηνευτή Σταμάτη Κόκοτα αποχαιρέτησαν σήμερα σε κλίμα...

Ξεσηκώθηκε ολόκληρη η Καστοριά για την σαρωτική ακρίβεια στα καύσιμα και την ενέργεια

«Η Καστοριά βουλιάζει. Ακούει κανείς;» βροντοφώναξαν σήμερα εκατοντάδες πολίτες...

Πένθος στην οικογένεια Μητσοτάκη

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 ετών άφησε...

Σοκ για δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο!

Απίστευτος εμπαιγμός από την κυβέρνηση στους δεκάδες χιλιάδες δανειολήπτες...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ