Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

Απάντηση Μπουτσικάκη στη δήλωση Δρίτσα ότι «κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17Ν»

Ο βουλευτής της ΝΔ καλεί τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει στη διαγραφή του πρώην Υπουργού.

«Σοκαρισμένος» από τη δήλωση του βουλευτή και πρώην Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρή Δρίτσα, ότι «κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17Ν», ο βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόφορος-Εμμανουήλ Μπουτσικάκης, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση – απάντηση.

Στην εν λόγω ανακοίνωση, ο κ. Μπουτσικάκης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «δεν πρόλαβαν να τρομοκρατηθούν, γιατί δολοφονήθηκαν» και καλεί τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει στην άμεση διαγραφή του πρώην Υπουργού.

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας:

«Πειραιάς, 2 Μαρτίου 2021

Η σοκαριστική δήλωση του Βουλευτή και πρώην Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θοδωρή Δρίτσα, στο Κανάλι 1 του Πειραιά ότι “κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη 17Ν” αποτελεί βαρύτατη προσβολή στη μνήμη των θυμάτων, τους συγγενείς τους αλλά και στην ίδια τη Δημοκρατία.

Ναι, κύριε Δρίτσα, δεν πρόλαβαν να τρομοκρατηθούν γιατί δολοφονήθηκαν!

Τέτοιες δηλώσεις, με τις οποίες παρέχεται πολιτική κάλυψη στις στυγερές δολοφονίες ακόμα και απλών πολιτών, τις βομβιστικές επιθέσεις, τις ληστείες και εν γένει σε όλα τα εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου που διέπραξε η συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση, υπονομεύουν το πολίτευμα μας.

Ως βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για όσα άκουσα, όπως όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες, ανεξαρτήτως του αν προέρχονται από τη Δεξιά, το Κέντρο ή την Αριστερά. Ταυτόχρονα προβληματίζομαι για τις θέσεις που όχι μόνο υιοθετεί αλλά πλέον και απροκάλυπτα εκφράζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ειλικρινά ντρέπομαι που ένας τέτοιος άνθρωπος εκλέγεται στον Πειραιά, στην ίδια περιφέρεια με εμένα. Ας τον κρίνουν όσοι τον ψήφισαν.

Καλώ τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει αμέσως τον κ. Δρίτσα. Αν δεν τον κάνει, σημαίνει ότι προφανώς στηρίζει και ο ίδιος όσα ειπώθηκαν.

Χριστόφορος – Εμμανουήλ Μπουτσικάκης
Βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων ΝΔ»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ