Η απάντηση Χαρδαλιά για το γλέντι στο κτίριο που στεγάζεται η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας (video)

Για αποποίηση ευθυνών κάνει λόγο η αντιπολίτευση

Must Read

Σάλο προκάλεσαν τις τελευταίες ώρες, οι εικόνες από το γλέντι που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο που στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Στο βίντεο που καταγράφηκε και διαδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνονται πάνω από δέκα άτομα να γλεντούν και να χορεύουν, ανήμερα της Τσικνοπέμπτης, σε εξωτερικό χώρο των γραφείων της Γ.Γ.Π.Π.

Με ανάρτησή του στο Facebook, o υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς έσπευσε να διαψεύσει ότι το γλέντι στήθηκε από εργαζόμενους της Γ.Γ.Π.Π., ενώ καταδίκασε ως «απαράδεκτο» το περιστατικό. «Για άλλη μια φορά τα τρολ των 0.60 προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη με έωλες, αβάσιμες, κρυμμένες πίσω από ψεύτικα προφίλ και απαράδεκτες αναφορές στην Πολιτική Προστασία και στα στελέχη της Γενικής Γραμματείας μας, προβάλλοντας το παρακάτω βιντεάκι και προσπαθόντας να εμπλέξουν τους εργαζομενους της σε πάρτυ την Τσικνοπέμπτη!» έγραψε και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι μια! Καμία εμπλοκή ή συμμετοχή δεν υπάρχει από εργαζόμενους ή στελέχη της ΓΓΠΠ στην εν λόγω μάζωξη. Ένας χώρος της πρώην Helexpo, που μας παραχωρήθηκε πριν μόλις ένα μήνα στην Πολιτική Προστασία για την ανάπτυξη του Mega εμβολιαστικου κέντρου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, έχει μισθωθεί από την ίδια της Helexpo (έως τις 30/9) σε υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ως εκ τούτου ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι όσοι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ είχαν στήσει την όποια συνάθροιση δεν ανήκουν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το Υφυπουργείο μας» σχολίασε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Ηλιόπουλος: «Να πει ποιος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος που έστησε το γλέντι»

Από πλευράς του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος σχολίασε την ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά, κάνοντας λόγο για αποποίηση ευθυνών: «Πριν από λίγο ο κ. Χαρδαλιάς παραδέχθηκε ότι το βίντεο με το κορωνογλέντι την Τσικνοπέμπτη στο κτίριο που στεγάζεται το Υπουργείο του, το οποίο έχει κατακλύσει από χθες το διαδίκτυο, είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο κ. Χαρδαλιάς αποποιείται των ευθυνών του, ρίχνοντας τις ευθύνες σε άλλη υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Περιμένουμε από την κυβέρνηση να πει ποιος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας που έστησε το γλέντι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This