Κατηγορίες από το τουρκικό ΥΠΕΞ: «Η Ελλάδα έχει γίνει ασφαλές καταφύγιο για τους τρομοκράτες γκιουλενιστές»

Μιλάει η Τουρκία για τρομοκρατία και προπαγάνδα... Η Τουρκία

Must Read

Συνεχίζονται οι προκλήσεις της Τουρκίας, η οποία αυτή τη φορά κατηγορεί την Ελλάδα ότι υποθάλπει μέλη της τρομοκρατικής (κατά την Άγκυρα) οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν (FETO).

Με αφορμή ένα μήνυμα του Γκιουλέν (τον οποίο ο Ερντογάν θεωρεί οργανωτή του αποτυχημένου πραξικοπήματος) που έπαιξε σε ελληνικό κανάλι, το τουρκικό ΥΠΕΞ ωρύεται  για την προβολή της «τρομοκρατικής προπαγάνδας» από τη χώρα μας (βάζει και Κούρδους μέσα η Άγκυρα) και την καλεί να ανταποκριθεί στο αίτημα της Τουρκίας για την επιστροφή των μελών του FETO.

Η τουρκική ανακοίνωση:

«Κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής εκδήλωσης στην Ελλάδα και ενός τηλεοπτικού προγράμματος, έγινε δημόσια προπαγάνδα της αιματηρής τρομοκρατικής οργάνωσης FETO. Αυτή η τρομοκρατική προπαγάνδα, στην οποία μεταδόθηκε επίσης το βίντεο μήνυμα του αρχηγού της FETÖ, είναι μια σοβαρή εξέλιξη που δεν μπορεί να εξηγηθεί από την ελευθερία του Τύπου και της έκφρασης. Η FETÖ είναι ένας διεθνής τρομοκρατικός οργανισμός υπεύθυνος για τους θανάτους 251 ατόμων και τον τραυματισμό περισσότερων από 2.000 ατόμων στη χώρα μας. Το FETÖ αποτελεί επίσης μεγάλη απειλή για τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. Η Τουρκία αναμένει συνεργασία από όλες τις χώρες για την καταπολέμηση αυτής της εγκληματικής οργάνωσης.

Ωστόσο, παρατηρείται ότι η Ελλάδα έχει γίνει ένα ασφαλές καταφύγιο για τα μέλη της FETÖ. Τα μέλη της FETÖ μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα σε αυτήν τη χώρα και οι λεγόμενες ΜΚΟ που είναι συνδεδεμένες με την FETÖ μπορούν να διεξάγουν δραστηριότητες βοήθειας για φυγάδες μέλη της FETÖ στην Ελλάδα. Εκτός από την τρομοκρατική οργάνωση FETO και τα PKK / PYD / YPG, DHKP-C συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους στην Ελλάδα.

Καλούμε την Ελλάδα να ικανοποιήσει τα αιτήματά μας για την επιστροφή των μελών της FETO και το πάγωμα των περιουσιακών τους στοιχείων και να αποτρέψει την προπαγάνδα, τη χρηματοδότηση και να τερματίσει τις δραστηριότητες τρομοκρατικών οργανώσεων στη χώρα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This