Απόλυτη απαξίωση του θεσμού της Προεδρίας της Δημοκρατίας

Αποδεικνύεται ο λόγος της επιλογής Σακελλαροπούλου

Must Read

Μπορεί το πρωτοσέλιδο του ενθέτου στην εφημερίδα Το Βήμα να αποσύρθηκε άρον – άρον μετά την πανελλήνια κατακραυγή, άφησε όμως και ένα ενδιαφέρον συμπέρασμα.

Μιλάμε φυσικά για την φαεινή ιδέα που είχαν οι συντάκτες της εφημερίδας, να δημιουργήσουν ένα μοντάζ όπου εμφάνιζαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως Μακρυγιάννη και την Γιάννα Αγγελοπούλου ως Μπουμπουλίνα. Η απόλυτη γελοιοποίηση δηλαδή της εθνικής επετείου.

Το συμπέρασμα που βγαίνει λοιπόν από αυτό το κακόγουστο αστείο, είναι το γεγονός ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου δεν είχε θέση ούτε καν σε αυτή την φάρσα! Ακόμα και εάν οι εγκέφαλοι που συνέλαβαν αυτό το δημιούργημα τοποθέτησαν στις θέσεις ιστορικών προσωπικοτήτων, τους σημερινούς ηγέτες κρατών, αγνόησαν παντελώς την ελληνίδα Πρόεδρο της Δημοκρατίας η οποία θεσμικά και μόνο θα έπρεπε να αποτυπώνεται.

Αντίθετα, τοποθέτησαν μέχρι και την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία ουδεμία θεσμική αντιστοιχία έχει με τους υπόλοιπους εικονιζόμενους. Μιλάμε για μία θλιβερή απαξίωση που αποδεικνύει τον λόγο επιλογής της κυρίας Σακελλαρόπουλου από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Την επέλεξε ακριβώς για να είναι ανύπαρκτη!

Πράγμα που φυσικά δεν θα συνέβαινε σε καμία περίπτωση με τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος ακόμα και σήμερα, προβαίνει σε συνεχείς παρεμβάσεις για τα εθνικά μας δίκαια δίνοντας γραμμή όχι μόνο στην ελληνική εξωτερική πολιτική, αλλά ωθώντας και διεθνείς παράγοντες να πράξουν το καθήκον τους απέναντι στην Ελλάδα, με όρους διεθνούς δικαίου και αδιαμφισβήτητα νομικά επιχειρήματα.

Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο για την πατρίδα μας, ακόμα και σε στιγμές καζούρας να διαπιστώνουμε  μια θλιβερή πραγματικότητα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This