Κυριακή 20/6/2021

Απίστευτη δήλωση Σαντορινιού: «Δείραμε στις Πρέσπες, αλλά δεν είχαμε τότε πανδημία»!

Λίγο αργότερα και μετά το σάλο που ξέσπασε, αντέδρασε κάνοντας λόγο για «συνειδητή και ωμή διαστρέβλωση» των δηλώσεών του...

Σε μια… ενδιαφέρουσα διαπίστωση για τον «παιδαγωγικό» ρόλο της πολιτικής προχώρησε χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός.

Καλεσμένος στην πρωινή ζώνη του Open, ο πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής παραδέχθηκε ότι και επί ΣΥΡΙΖΑ οι διαδηλωτές έτρωγαν ξύλο, μόνο που τότε, όπως δικαιολογήθηκε… δεν είχαμε πανδημία!

Η συνάρτηση του ξύλου με τις υγειονομικές συνθήκες, όπως αυτές που βιώνουμε σήμερα, δίνει αυτοδικαίως στον Σαντορινιό βραβείο ευφυούς πολιτικού επιχειρήματος. Όταν στη χώρα επικρατούν συνθήκες πανδημίας, η Αστυνομία οφείλει να είναι συγκρατημένη. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, κατά τον… γίγαντα του ΣΥΡΙΖΑ, το μπερντάκι είναι απολύτως δικαιολογημένο, αν δεν επιβάλλεται κιόλας!

Στη δημοσιογραφική ερώτηση αν και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε χρησιμοποιήσει, ως κυβέρνηση, αστυνομική βία για να επιβάλει αποφάσεις και ειδικά για τη βία που επέβαλε στους διαδηλωτές κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Σαντορινιός απάντησε: «Ναι, αλλά δεν είχαμε πανδημία τότε».

Λίγο αργότερα και μετά το σάλο που ξέσπασε, αντέδρασε κάνοντας λόγο για «συνειδητή και ωμή διαστρέβλωση» των δηλώσεών του…

Η επιλεκτικά ασθενής μνήμη του δεν τον βοήθησε να θυμηθεί την πρωτοφανή βιαιότητα με την οποία τα ΜΑΤ επέπεσαν εναντίον των πατριωτών που διαδήλωναν στο Πισοδέρι Φλώρινας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών τον Ιούνιο του 2018. Και θυμήθηκε, αντ’ αυτού, ότι διαδηλωτές συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις όταν στα πάνδημα συλλαλητήρια εκείνων των ημερών κατά της προδοτικής συμφωνίας επιχείρησαν να εισέλθουν βίαια στη Βουλή.

Αυτός είναι, δυστυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ. Κρατά ως ανάμνηση από το κυβερνητικό του πέρασμα τις «ωραίες ημέρες της εξουσίας». Και θέλει να λησμονεί το ανελέητο ξύλο που έπεφτε στους δρόμους στην καμπούρα κάθε κοινωνικής ομάδας που τολμούσε να διεκδικεί το δίκιο της. Όσο για τους συνταξιούχους, δεν θα πρέπει να έχουν παράπονο. Τότε που έφαγαν της χρονιάς τους δεν είχαμε πανδημία…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ