Δευτέρα 26/7/2021

Από την Αθήνα και τους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου, στις Βρυξέλλες ο Νίκος Αναστασιάδης

Ο Κύπριος Πρόεδρος θα αναχωρήσει από την Αθήνα το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου για τις Βρυξέλλες, όπου θα διεξαχθεί η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ

Στην Αθήνα θα μεταβεί την ερχόμενη εβδομάδα (24/3), ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, προκειμένου να παραστεί στους εορτασμούς που θα πραγματοποιηθούν για την Ελληνική Επανάσταση του 1821 ανήμερα της 25ης Μαρτίου

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Ελλάδα, βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις και διεργασίες για να υπάρξει σειρά επαφών με κάποιους εκ των ξένων πολιτικών που επίσης θα βρίσκονται στην ελληνική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του ΠτΔ Βίκτωρα Παπαδόπουλο θα ανακοινωθούν εάν και εφόσον διευθετηθούν.

Το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου ο κ. Αναστασιάδης θα αναχωρήσει από την Αθήνα για τις Βρυξέλλες, όπου θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ