Διασυρμός του Γιώργου Κατρούγκαλου στα Social Media

Μεγάλες αντιδράσεις για την εμφάνισή του στον Φουρθιώτη

Must Read

Εξαιρετικά αρνητικά σχόλια έχει συγκεντρώσει η επιλογή του πρώην υπουργού Γιώργου Κατρούγκαλου να εμφανιστεί στην εκπομπή του Φουρθιώτη, δίνοντας μάλιστα μία συνέντευξη μακράς διαρκείας. Μόλις το γεγονός έγινε αντιληπτό, χρήστες των social media κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για αυτή την πραγματικά ακατανόητη επιλογή την στιγμή μάλιστα που στην συγκεκριμένη εκπομπή καλούνται εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ να απολογηθούν ακόμα και για τις εγκληματικές πράξεις του Κουφοντίνα!

Στην ίδια εκπομπή μάλιστα ο παρουσιαστής διαφήμιζε την εφημερίδα που με το πρωτοσέλιδο της να διατυμπανίζει ότι δίνει δωρεάν κουπόνι αξίας 50 € για όλα τα σουπερμάρκετ!
Με ποια λογική εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατρούγκαλος σε τέτοια εκπομπή, είναι το ερώτημα που απασχολούσε τους χρήστες των social media. Ειδικά όταν ο συγκεκριμένος παρουσιαστής υπέβαλε ακόμα και μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στην πρώην βουλευτή του ΣυΡιζΑ Ελένη Αυλωνίτου, για αυτά που είπε στην εκπομπή όπου ήταν καλεσμένη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This