Η κ. Σακελλαρόπουλου φίλησε τον σταυρό! Διαψεύδονται οι φήμες…

Τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Must Read

Το «Πιστεύω» και το «Πάτερ Ημών» διάβασε χθες η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου παρευρέθηκε στην Αρχιεπισκοπική και Συνοδική Θεία Λειτουργία για τη γιορτή της Κυριακής της Ορθοδοξίας. Στο τέλος δε της Θείας Λειτουργίας, η κυρία Σακελλαροπούλου, προσερχόμενη να πάρει το αντίδωρο από τα χέρια του Αρχιεπισκόπου, ασπάστηκε τον σταυρό!

Νέα, απίστευτη πρόκληση της Κατερίνας Σακελλαρόπουλου στη Μάνη!

Τα γεγονότα παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα οι λίγοι παρευρισκόμενοι, επηρεασμένοι σαφώς από τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. Δηλαδή, κάποιοι κακοπροαίρετοι βλέποντας την εικόνα της προέδρου να μην πλησιάζει το ευαγγέλιο και μόλις το έβλεπε κοντά της να κουνάει το κεφάλι πάνω – κάτω, φοβήθηκαν μήπως στην θέα του σταυρού αρχίζει να γυρνάει γύρω – γύρω.

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε με τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων και του επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων εντός της Εκκλησίας. Εκεί ήταν επίσης η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής. Άπαντες επιβεβαιώνουν ότι δεν συνέβη τίποτα περίεργο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This