Σάββατο 31/7/2021

Η κ. Σακελλαρόπουλου φίλησε τον σταυρό! Διαψεύδονται οι φήμες…

Τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας

Το «Πιστεύω» και το «Πάτερ Ημών» διάβασε χθες η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου παρευρέθηκε στην Αρχιεπισκοπική και Συνοδική Θεία Λειτουργία για τη γιορτή της Κυριακής της Ορθοδοξίας. Στο τέλος δε της Θείας Λειτουργίας, η κυρία Σακελλαροπούλου, προσερχόμενη να πάρει το αντίδωρο από τα χέρια του Αρχιεπισκόπου, ασπάστηκε τον σταυρό!

Νέα, απίστευτη πρόκληση της Κατερίνας Σακελλαρόπουλου στη Μάνη!

Τα γεγονότα παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα οι λίγοι παρευρισκόμενοι, επηρεασμένοι σαφώς από τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. Δηλαδή, κάποιοι κακοπροαίρετοι βλέποντας την εικόνα της προέδρου να μην πλησιάζει το ευαγγέλιο και μόλις το έβλεπε κοντά της να κουνάει το κεφάλι πάνω – κάτω, φοβήθηκαν μήπως στην θέα του σταυρού αρχίζει να γυρνάει γύρω – γύρω.

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε με τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων και του επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων εντός της Εκκλησίας. Εκεί ήταν επίσης η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής. Άπαντες επιβεβαιώνουν ότι δεν συνέβη τίποτα περίεργο.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ