Επίθεση του Γιώργου Πατούλη κατά της κυβέρνησης για την πανδημία

Αποδομεί το κυβερνητικό αφήγημα Πέτσα – Γεραπετρίτη

Must Read

Σε συνέντευξη του στο Open ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, αποδόμησε πλήρως το κυβερνητικό αφήγημα για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα την Γερμανία της οποίας το ποσοστό θνησιμότητας είναι πολύ πιο χαμηλό από την Ελλάδα, ακριβώς επειδή διαθέτει επάρκεια στις ΜΕΘ, γεγονός που αποδεικνύεται ότι σώζει ζωές.
Οι δηλώσεις του περιφερειάρχη έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τους ανεκδιήγητους ισχυρισμούς του υπουργού επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη και του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα οι οποίοι υποστήριζαν ότι τα «λεφτά για τις μονάδες εντατικής θεραπείας είναι πεταμένα λεφτά» και ότι «ευτυχώς που δεν έχουμε πολλές ΜΕΘ, διότι το 50% που μπαίνει στις ΜΕΘ, πεθαίνει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This