Κατά Μηταράκη «ευα-γέλιον»: Για το Μεταναστευτικό φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εκείνον!

Ο ίδιος, άλλωστε, κατάφερε να «αποσυμφορήσει» τα νησιά, αμολώντας ανεξέλεγκτους χιλιάδες μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας...

Must Read

Φταίνε όλοι εκτός από τον ίδιο για ό,τι συμβαίνει στο Μεταναστευτικό. Αυτό πάνω κάτω ισχυρίστηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης προσπαθώντας να παρουσιάσει μια μαγική και προφανώς πλαστή εικόνα για το τι συμβαίνει, αλλά και να αποσείσει τις όποιες ευθύνες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Νότη Μηταράκη, για το γεγονός ότι υπάρχουν 6.000 μετανάστες στη Μυτιλήνη φταίνε οι κάτοικοι που δεν είχαν συμφωνήσει πέρυσι στην επέκταση της Μόριας, που εντελώς τυχαία ήταν να ξεκινήσει λίγο πριν ο Ερντογάν κινητοποιήσει τα μιλιούνια που επιχείρησαν να περάσουν στη χώρα μας.

Φταίει, ακόμη, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Μουτζούρης για το ότι η δικαιωματίστρια επίτροπος Ίλβα Γιόχανσον «δεν άκουσε τους πολίτες», παρότι έχει πλέον γίνει σαφές ότι ήρθε στη χώρα μας απλώς για να ανακοινώσει τον σχεδιασμό της, να βγάλει φωτογραφίες με τους ιθαγενείς, να τους δώσει καθρεφτάκια κάποιων εκατομμυρίων για να αποδεχθούν την ισλαμοποίηση του τόπου τους και να προσβάλει τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας μας υιοθετώντας τα τουρκικά fake news.

Φταίνε, επίσης, οι Ευρωπαίοι που συσσωρεύονται οι μετανάστες στην Ελλάδα, επειδή δεν γίνεται η «Αλληλεγγύη» υποχρεωτική προκειμένου να μπορούμε εμείς να έχουμε ανοιχτά σύνορα και απλά να τους πακετάρουμε για τις χώρες τους. Φταίνε και οι Τούρκοι που δεν τους παίρνουν πίσω, λες και δεν ξέρει κανείς τα τεράστια κέρδη που αποκομίζει η Τουρκία από την ύπαρξη του Μεταναστευτικού, και ελπίζει ο υπουργός ότι ο Ερντογάν θα γίνει αρσακειάδα…

Φυσικά, δεν φταίει καθόλου ο Νότης Μηταράκης που αποφάσισε να «αποσυμφορήσει» τα νησιά αμολώντας ανεξέλεγκτους χιλιάδες μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας για το ότι αυτό έχει μετατραπεί σε ένα μουσουλμανικό γκέτο, αφού το πρόβλημα… προϋπήρχε.

Διαδικτυακός «καβγάς»

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και ο διαδικτυακός «καβγάς» του υπουργού με τον Απόστολο Δοξιάδη, ο οποίος τόλμησε να παρατηρήσει πως ενώ η Υπηρεσία Ασύλου το 2020 έδωσε άσυλο μόνο σε έναν στους 10 αιτούντες προστασία Τούρκους, έδωσε σε εννέα στους 10 Σομαλούς.

Αντί να δώσει μια σαφή απάντηση που να εξηγεί αυτό το παράλογο, το πώς δηλαδή οι διωκόμενοι από το καθεστώς Ερντογάν Τούρκοι επιστρέφονται, ενώ οι Σομαλοί μένουν, ο κ. Μηταράκης προτίμησε να το ρίξει στην ειρωνεία σημειώνοντας: «Είναι αξιοπρόσεκτη η επιπολαιότητα με την οποία κάποιοι αναλύουν την εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου και αντιπροτείνουν τη χάραξη της εθνικής μεταναστευτικής πολιτικής. Ένας φίλος μου τέτοιους αναλυτές τους αποκαλεί “οπλαρχηγούς του Κολωνακίου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This