Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021

Ο Γεραπετρίτης έκανε το «προξενιό» του Μένιου Φουρθιώτη με την κυβέρνηση;

Πως ξεκίνησε η… φουρθιωτειάδα

Όλοι ψάχνουν να βρουν πώς απέκτησε τέτοια ισχύ και γιατί η κυβέρνηση είδε με τέτοια «κάψα» την ασφάλεια του Μένιου Φουρθιώτη. Και να τα θωρακισμένα, και να τα φυλάκια και να οι έξτρα επιχορηγήσεις στον παχυλό μισθό του Μένιου.

Ο ίδιος ο «επιχειρηματίας» στο στενό του κύκλο έλεγε πως «μιλάει απευθείας με Μαξίμου». Από εκεί καμάρωνε στο περιβάλλον του πως δόθηκε γραμμή «αγάπης» να τακτοποιηθούν τα ζητήματά του προς το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Οι κακές γλώσσες -που είναι και πολύ πολύ καλά πληροφορημένες- είπαν στη «δημοκρατία» πώς ακριβώς άρχισε η… φουρθιωτειάδα.

Ο Μένιος επικοινώνησε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, τον υπουργό Επικρατείας και δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη και εκείνος (σ.σ. Γερπαετρίτης) έδωσε εντολή, μεταφέροντας «τη σφοδρή επιθυμία του Μεγάρου Μαξίμου» στον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για να δουν θετικά τα αιτήματα του τηλε-ατζέντη.

Ο υπουργός το μετέφερε αρμοδίως στον αρχηγό της Αστυνομίας και στον υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου. Εφόσον ήταν εντολή Γεραπετρίτη, ο αρχηγός και ο κ. Οικονόμου θεώρησαν πως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το θέλει προσωπικά και γι’ αυτό και έδειξαν τέτοιο ενθουσιασμό για την ασφάλεια του Μένιου.

Μόλις ο κ. Χρυσοχοΐδης κατάλαβε πως ο Πρωθυπουργός δεν είχε ιδέα και πως όλο αυτό ήταν ρουσφέτι, προερχόμενο από τον κ. Γεραπετρίτη, έδωσε εντολή να κοπούν οι παροχές μαχαίρι…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ