Στην αντεπίθεση η Ελένη Αυλωνίτου μετά την στοχοποίηση από τον Φουρθιώτη

Αγωγές και μηνύσεις κατά του παρουσιαστή

Must Read

Όλοι θυμούνται την υπόθεση με την υποβολή της αβάσιμης μήνυσης του Μένιου Φουρθιώτη σε βάρος της πρ. Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλωνίτου, η οποία κατέκλυσε το διαδίκτυο.
Η κυρία Αυλωνίτου, υπεραμυνόμενη των θέσεων του κόμματός της και εκφράζοντας ελεύθερα και τεκμηριωμένα την άποψή της, είπε στην εκπομπή του κυρίου Φουρθιώτη, όπου ήταν προσκεκλημένη, ότι το κανάλι Epsilon πήρε χρήματα από την λίστα Πέτσα, κι έτσι τάσσεται αντιδεοντολογικά πάντοτε υπέρ της Κυβέρνησης.
Ο Μένιος Φουρθιώτης εσκεμμένα άρχισε να συκοφαντεί την κυρία Αυλωνίτου, ότι δήθεν εκείνη είπε ότι εκείνος προσωπικά πήρε χρήματα από την λίστα Πέτσα, και άρχισε να την απειλεί με μηνύσεις, εξυβρίζοντάς την και κλείνοντας το μικρόφωνό της.
Οι απειλές έγιναν πραγματικότητα, καθόσον την επόμενη ημέρα, με διορισμένους πληρεξουσίους Δικηγόρους του, τους Αλέξιο Κούγια, Νικόλαο Αγαπηνό και Ράπτη, υπέβαλε μήνυση εναντίον της στο Α.Τ. Χολαργού, ζητώντας επιτακτικά την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας.
Μόλις έληξαν τα όρια του αυτοφώρου, κι επειδή ο ίδιος ήθελε να ευτελίσει και να διαπομπεύσει την κυρία Αυλωνίτου, πιέζοντας τους αστυνομικούς υπαλλήλους να την συλλάβουν, υπέβαλε άλλες τρεις μηνύσεις εναντίον της, με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο, ισχυριζόμενος ότι το αδίκημα ήταν δήθεν αυτόφωρο, επειδή η ίδια εκπομπή αναμεταδιδόταν από άλλα περιφερειακά κανάλια, με τα οποία, όμως, το Epsilon είχε κάνει σχετικές συμφωνίες.

https://youtu.be/3ckm4231uKU

Όπως επιβεβαιώνεται από έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι αστυνομικοί υπάλληλοι εξέδωσαν παράνομα νέα σήματα αναζήτησής της, χωρίς να ενημερώσουν σχετικά τον Προϊστάμενο Ποινικής Δίωξης, κ. Νικόλαο Ορνεράκη, γνωστό σε όλους για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Έτσι, η κυρία Αυλωνίτου, σε συνεννόηση με τον τότε Διοικητή του Α.Τ. Χολαργού, ο οποίος πιεζόταν αφόρητα να εκδίδει καθημερινά σήματα αναζήτησης εναντίον της, που δεν είχαν φυσικά καμία νομική βάση, προσήλθε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα, έλαβε αντίγραφα της δικογραφίας, δεν ακολουθήθηκε ποτέ η αυτόφωρη διαδικασία εναντίον της, ούτε καν η δακτυλοσκόπηση και η φωτογράφησή της, όπως αντιθέτως γίνεται σε περιπτώσεις υπόνοιας βάσιμων μηνύσεων εντός της αυτόφωρης διαδικασίας.
Πλέον ο φάκελος βρίσκεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία θα αποφασίσει τις περαιτέρω ενέργειες, και φυσικά θα ελέγξει αυτεπαγγέλτως εάν έχουν τελεστεί σε βάρος της κυρίας Αυλωνίτου τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της ψευδούς κατάθεσης, κατ’εξακολούθηση. Κατά πληροφορίες, υπάρχει ιδιαίτερη δυσαρέσκεια για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα το Α.Τ. Χολαργού, καθώς και για τα αντίγραφα από το Βιβλίο Αδικημάτων και Συμβάντων, που χορηγήθηκαν στον μηνυτή, σε αστραπιαίο χρόνο, τα οποία παράνομα δημοσιοποίησε σε όλο το διαδίκτυο.
Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί που κατά την εκπομπή εκείνη ο συνήθως προσκεκλημένος Εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Σπύρος Καρανικόλας, αντί να υπερασπιστεί την συνάδελφό του, κυρία Αυλωνίτου, από την αήθη επίθεση που υπέστη από τον γνωστό για την ποιότητά του παρουσιαστή, άρχισε να την κατηγορεί και ο ίδιος με αβάσιμες κατηγορίες, λέγοντας ότι δήθεν η κυρία Αυλωνίτου είπε ότι ο Μένιος Φουρθιώτης ο ίδιος πήρε χρήματα από την λίστα Πέτσα.
Παρά το ότι η κυρία Αυλωνίτου δεν είπε αυτό, αλλά αναφερόταν στο κανάλι Epsilon, ο κύριος Καρανικόλας γνώριζε πολύ καλά ότι ο κύριος Φουρθιώτης προσπάθησε να χρηματοδοτηθεί από την λίστα Πέτσα, για δύο ιστοσελίδες του, μία εκ των οποίων είχε εντελώς ανύπαρκτο περιεχόμενο, και αμέσως μετά την δημοσιοποίηση του σκανδάλου, η λίστα διορθώθηκε.

Επίσης, ο κύριος Καρανικόλας γνώριζε προφανώς ότι ο κύριος Φουρθιώτης χρηματοδοτήθηκε από την λίστα Πέτσα και για τον ραδιοφωνικό σταθμό PARTY FM, του οποίου είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος. Σε κάθε περίπτωση, η κυρία Φώφη Γεννηματά πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ποια στελέχη του κόμματός της επισκέπτονται την συγκεκριμένη εκπομπή, μετά τα όσα δημοσιοποιήθηκαν ευρέως, και να διερευνήσει τι ακριβώς ωθούσε τον κύριο Καρανικόλα να έχει τέτοια προτίμηση στις εκπομπές του συγκεκριμένου παρουσιαστή και να τοποθετείται με τέτοιο τρόπο, ακόμη και σε βάρος των θέσεων του κόμματός του, το οποίο επίσης έχει στηλιτεύσει την λίστα Πέτσα.

Το ίδιο πρέπει να πράξει και το κόμμα της Ν.Δ., καθόσον οι τοποθετήσεις του κυρίου Κώστα Καραγκούνη για το θέμα της κυρίας Αυλωνίτου, στην ίδια εκπομπή όπου ήταν προσκεκλημένοι, δεν τιμούν το βουλευτικό αξίωμα. Όλοι, άλλωστε, είδαμε πως ο Μένιος Φουρθιώτης στην τελευταία του εκπομπή της 05-04-2021, που παρουσιάζεται απατηλά ως κεντρικό δελτίο ειδήσεων, πράγμα που πρέπει να απασχολήσει άμεσα το ΕΣΡ, εξέθεσε βαρύτατα τον κύριο Καραγκούνη, λέγοντας γι’αυτόν ότι ζήτησε 3.000 ευρώ για να προωθήσει, εμμέσως πλην σαφώς, την αίτηση επέκτασης της φρούρησης του κυρίου Φουρθιώτη. Ο ίδιος Βουλευτής κύριος Καραγκούνης κατά πληροφορίες εκπροσωπεί ή εκπροσωπούσε τον κύριο Φουρθιώτη και στη δίκη, όπου είναι κατηγορούμενος για κακουργηματική κλοπή σε βάρος της κυρίας Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Μετά από αυτές τις αήθεις επιθέσεις σε βάρος της κυρίας Αυλωνίτου, αλλά και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, και όσα συνταρακτικά δημοσιεύθηκαν από την εφημερίδα DOCUMENTO, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κατά έγκυρες πληροφορίες έχει αποτρέψει τα στελέχη του να εμφανίζονται σε εκπομπές του συγκεκριμένου παρουσιαστή.

Η κυρία Αυλωνίτου πρόσφατα κατέθεσε αγωγή εναντίον του κυρίου Φουρθιώτη και των καναλιών Epsilon και Extra, για την προσβολή της προσωπικότητάς της και την συκοφαντική της δυσφήμηση, μέσω του πληρεξουσίου δικηγόρου της, κ. Γιάννη Απατσίδη, η οποία εκκρεμεί σύντομα προς εκδίκαση. Επίσης, η κυρία Αυλωνίτου, κατά πληροφορίες, σκοπεύει να υποβάλει και μήνυση σε βάρος του, αλλά και νεότερη αγωγή της, καθώς και εμπεριστατωμένη καταγγελία στο Ε.Σ.Ρ., ώστε να επιβάλει τις δέουσες κυρώσεις, όπως είχε κάνει και στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This