Δευτέρα 10/5/2021

Κυρία Σακελλαροπούλου, είχε ο Φουρθιώτης διαπίστευση για το προεδρικό;

Απαιτείται απάντηση

Η έρευνα για την πλαστογραφία Φουρθιώτη αναφορικά με την ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ, φέρνει στο φως συγκλονιστικά γεγονότα. Γεγονότα που θα έπρεπε να έχουν διερευνηθεί από την ένωση εδώ και μήνες, όταν έφτασε η πρώτη καταγγελία στα χέρια τους. Δεν το έκαναν. Τώρα λοιπόν που αποφάσισαν να κινηθούν νομικά, αποκαλύπτονται άγνωστες πτυχές της υπόθεσης που οπωσδήποτε πρέπει να διερευνηθούν ενδελεχώς από την ελληνική δικαιοσύνη.

Σύμφωνα λοιπόν με έγγραφα που έχουν περιέλθει στα χέρια των αρχών κατά την διάρκεια της έρευνας και τα αποκαλύπτει το Documento, ο Φουρθιώτης φέρεται εγγράφως να ισχυρίζεται ότι διαθέτει διαπίστευση από την Προεδρία της Δημοκρατίας αλλά και από το μέγαρο Μαξίμου!

Η Επιστολή που αποκάλυψε το DOCUMENTO

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε απάντηση υπουργείου προς την ΕΣΗΕΑ, στο πλαίσιο ενημέρωσης για τυχόν αιτήσεις για διαπιστεύσεις του Μένιου Φουρθιώτη, ο ίδιος δηλώνει ότι είναι ήδη διαπιστευμένος από το Μέγαρο Μαξίμου και τη Γενική Γραμματεία Τύπου του πρωθυπουργού, από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και το υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το υπουργείο Εργασίας, το υπουργείο Δικαιοσύνης, υπουργείο Οικονομικών, το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, την προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και το υπουργείο Ναυτιλίας.

Ρωμανός Μητσοτάκης

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι στις εκπομπές του εμφανιζόταν ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός. Γεγονός που Έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο κύριος Ρωμανός έχει θεσμικό ρόλο και η παρουσία του στην εκπομπή του Φουρθιώτη της έδινε αυτομάτως υπόσταση. Και οφείλουν άπαντες μία εξήγηση. Πως είναι δυνατόν υπουργεία αναλαμβάνουν τέτοιες επιστολές και να μην σηκώνουν ένα τηλέφωνο να επικοινωνήσουν με τον κύριο Ρωμανό για διευκρινίσεις, από τη στιγμή που ο ίδιος εμφανίζεται στις εκπομπές του.

Για την Προεδρία της Δημοκρατίας όμως το ερώτημα είναι συγκεκριμένο και συντριπτικό: Είχε ναι ή όχι διαπίστευση ο αμφιλεγόμενος παρουσιαστής στο προεδρικό μέγαρο; Και εάν δεν είχε, δεν ενημέρωσε κανείς την προεδρία της Δημοκρατίας ότι ένας τύπος στέλνει σε υπουργεία επιστολές που ισχυρίζεται πως είναι διαπιστευμένος στην Ηρώδου του Αττικού;

Απομένει να δούμε πόσο διάτρητο είναι το κράτος στις ορέξεις κάθε επιτήδειου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ