Παρασκευή 30/7/2021

Ο Νίκος Ρωμανός προκαλεί σεισμό στο διαδίκτυο με απίστευτο ισχυρισμό

Παρατράγουδα και στην οικονομία

Ο Νίκος Ρωμανός, διευθυντής γραφείου τύπου της Ν.Δ., μπορεί να μην έχει βγάλει ακόμα ανακοίνωση για την στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, έκανε όμως μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, που διεκδικεί Όσκαρ ασχετοσύνης. Καθόλου περίεργο από έναν άνθρωπο που εμφανιζόταν στις εκπομπές του Φουρθιώτη, ακόμα και με τον θεσμικό του ρόλο.

Έγραψε συγκεκριμένα:

40D97162 23FB 4C16 9E3D 4675630A0157

Από πού να το πιάσεις και που να το αφήσεις. Πιστεύαμε ότι οι ασυναρτησίες τύπου «ανάρτησης βζινν», ανήκουν στο μαύρο παρελθόν της μαύρης προπαγάνδας. Και φυσικά τα μαύρα σύννεφα είχαν εμφανιστεί πριν ακόμα από την έναρξη της πανδημίας, όπου η κυβέρνηση είχε πέσει εκτός στόχων σε όλα τα επίπεδα.

Το γεγονός όμως ότι ο διευθυντής του γραφείου τύπου της Ν.Δ. υιοθετεί ισχυρισμούς που παρομοιάζουν την οικονομία με ελατήριο, ειδικά όταν το Δ.Ν.Τ. αλλά και ο ίδιος ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, προβλέπουν υποτονική ανάπτυξη και μόνο για το δεύτερο τρίμηνο, δεν προκαλεί μόνο ανησυχία. Προκαλεί οργή. Όπως επίσης το γεγονός ότι ο Νίκος Ρωμανός βλέπει συσσωρευμένη ρευστότητα! Αλήθεια, που την είδε; Στο σεντούκι του; Διότι αν κάνει μία απλή ερώτηση στην αγορά θα δει ότι οι καταστάσεις είναι τραγικές και πως 7 στους 10 έλληνες όχι μόνο δεν έχουν ρευστότητα, αλλά δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις βασικές τους υποχρεώσεις!

Είναι απολύτως λογικό η τοποθέτηση Ρωμανού να προκαλέσει σεισμό στο Twitter και δεκάδες υβριστικά σχόλια. Παραθέτουμε ενδεικτικά:

DFAB85A9 1672 4094 AD78 3D5C0E5970B4 27A64A85 1703 4D43 8F74 BBA2E2B89FF5

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ