Γεωργιάδης: «Είναι πιθανό να ανοίξει ο τουρισμός, χωρίς την εστίαση»

Τι θα γίνει με τους εμβολιασμένους και τις μετακινήσεις από νομό σε νομό

Must Read

Από την επόμενη Δευτέρα 19/4 όπως όλα δείχνουν, ανοίγουν φροντιστήρια και κέντρα αισθητικής, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μάλιστα τόνισε ότι αυτή αναμένεται να είναι η εισηγητική πρόταση στην Επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας.

«Αν δεν είχαμε τα self test, θα είχαμε σήμερα (12/4) φορείς να διασπείρουν τον ιό στα σχολεία», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, ενώ ανέφερε πως σύντομα αυτό θα επεκταθεί στο λιανεμπόριο.

Τι θα γίνει στην εστίαση

Αναφερόμενος στην εστίαση και τη συζήτηση για το άνοιγμα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως «η κινητικότητα του κόσμου συνδέεται με την ανάγκη να ανοίξει με τραπέζια σε εξωτερικούς χώρους».

Πότε ανοίγει ο τουρισμός

Ωστόσο, για τον τουρισμό που στόχος είναι να ανοίξει στις 14 Μαΐου, ο υπουργός Ανάπτυξης εξέφρασε την άποψη ότι «μπορεί να ανοίξει χωρίς να ανοίξει η εστίαση», παρά το γεγονός ότι ο συνδυασμός θα ήταν πολύ καλύτερος.

Για το θέμα που έχει προκύψει με το εάν θα μπορούν ή όχι οι εμβολιασμένοι να μετακινηθούν εκτός νομού, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε πως εάν ισχύσει το «πράσινο διαβατήριο» για τους τουρίστες, θα εξεταστεί η εναρμόνιση του μέτρου και για τους εμβολιασμένους στην Ελλάδα. «Καλώ τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί. Αυτό είναι το μείζον τώρα» υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This