Πέμπτη 13/5/2021

Ψήφος αποδήμων: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μετατραπεί σε αυτό που ειρωνευόταν

Λέτε να δούμε τον Αλέξη Τσίπρα ως άλλο Τραμπ να διαμαρτύρεται την βραδιά των εκλογών;

Υπάρχει μία σοφή παροιμία. Ότι κοροϊδεύεις, το λούζεσαι. Αυτό το ρητό φαίνεται ότι θα βρει την απόλυτη εφαρμογή με την επιστολική ψήφο των αποδήμων, η οποία μετά την γκάφα της Θεοδώρας Τζάκρη και την συνέντευξη της στον Εθνικό Κήρυκα, θα διευρυνθεί ανεξέλεγκτα.

Όλα ξεκίνησαν λοιπόν από την φαεινή ιδέα της τέως υπουργού του Γιώργου Παπανδρέου, που τώρα έχει μεταγραφεί στον ΣυΡιζΑ, κυρία Τζάκρη, να δώσει συνέντευξη στον Εθνικό Κήρυκα δηλώνοντας ότι το κόμμα της τάσσεται υπέρ της άρσης των περιορισμών στο δικαίωμα των Ελλήνων της Διασποράς να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους, δεσμευόμενη μάλιστα ότι τους συγκεκριμένους περιορισμούς «θα τους καταργήσουμε αμέσως μόλις επιστρέψουμε στη διακυβέρνηση της χώρας»!

Ο Μάκης Βορίδης λοιπόν σαν έτοιμος από καιρό, εκμεταλλευόμενος την θέση αυτή της κυρίας Τζάκρη, ανακοίνωσε την άρση των περιορισμών στους εκλογικούς καταλόγους!

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα, πέραν της καταγωγής τους, δεν γνωρίζουν την πολιτική, κοινωνική, οικονομική και εθνική πραγματικότητα, θα έχουν δικαίωμα ψήφου. Ακόμα και εάν δεν έχουν κάνει καν φορολογική δήλωση για το προηγούμενο έτος!

Θυμάστε λοιπόν τον ΣυΡιζΑ που ειρωνευόταν τον απερχόμενο πρόεδρο Τραμπ, ο οποίος ισχυριζόταν πως έπεσε θύμα νοθείας με τις επιστολικές ψήφους με αποτέλεσμα να χάσει την προεδρία; Ετοιμαστείτε για επανάληψη του φαινομένου α λα ελληνικά. Τον Τσίπρα να διαμαρτύρεται την βραδιά των εκλογών για τις ανεξέλεγκτες επιστολικές ψήφους των ομογενών, και τον Μητσοτάκη να τον χλευάζει, αποκαλώντας τον «Τραμπ».

Όταν κάνεις μεταγραφές από τις δύο χειρότερες κυβέρνησης της μεταπολίτευσης, μην αναρωτιέσαι τι πάει στραβά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ