Προανακριτική για Παππά: Λογομαχία ανάμεσα σε Τζάκρη και Πλεύρη

Ένταση μεταξύ των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Μπορεί να μην κράτησε ούτε μία ώρα η συνεδρίαση της επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τον Νίκο Παππά, μολαταύτα ήταν αρκετά επεισοδιακή. Θεοδώρα Τζάκρη και Θάνος Πλεύρης «πρωταγωνίστησαν» λόγω των έντονων διαξιφισμών τους.

Συνεκλήθη για λίγα λεπτά, αφού ο πρώτος μάρτυρας που επρόκειτο να καταθέσει, Κυριάκος Τόμπρας βρίσκεται σε καραντίνα αναμένοντας τα αποτελέσματα μοριακού ελέγχου.

Η αρχή έγινε όταν από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία πρότεινε να μην υπάρχει αύριο συνεδρίαση λόγω της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και η επόμενη συνεδρίαση να διεξαχθεί την Πέμπτη με εξέταση του κ. Τόμπρα .

Η Θεοδώρα Τζάκρη υποστήριξε ότι η πλειοψηφία εργαλειοποιεί πολιτικά την επιτροπή, κάλεσε το προεδρείο να κληθεί κατά προτεραιότητα ο κ. Καλογρίτσας και απευθυνόμενη προς την Επιτροπή είπε: «είμαστε ενήλικοι ή όχι; Ο κ. Κελέτσης είναι Πρόεδρος ή οι κύριοι Πλεύρης και Μαρκόπουλος; Αυτοί προεδρεύουν γιατί κάνουν πολιτική διαχείριση της υπόθεσης».

Τα παραπάνω προκάλεσαν την αντίδραση του Θάνου Πλεύρη, ο οποίος σχολίασε: «Μιλάτε για ενηλίκους και σοβαρότητα όταν κάνατε τις γνωστές δηλώσεις για τους ομογενείς;», προκαλώντας πανδαιμόνιο στην αίθουσα.

Σε εκείνο ακριβώς το σημείο παρενέβη ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος είπε: «Παρακαλώ να μη γίνεται επέκταση στο θέμα καθώς είναι άσχετο με το αντικείμενο της επιτροπής», με τον κ. Πλεύρη να συμφωνεί και να ζητεί να διαγραφεί από τα πρακτικά ο σχετικός αρκετά έντονος διάλογος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This