Έμφραγμα από σάντουιτς για βουλευτή που είχε «καταραστεί» ο Φουρθιώτης! (video)

Και μετά κατηγορούμε τον πρωθυπουργό που βάζει πέτρινα βατράχια στο γραφείο για γούρι

Must Read

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο Open ο κ. Γιώργος Αμανατίδης, βουλευτής της ΝΔ, από την μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε με έμφραγμα στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς εξαιτίας ενός…σάντουιτς! Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό, που τουλάχιστον δεν έχουμε δει κάτι αντίστοιχο τα τελευταία χρόνια.

Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής Γιώργος Αμανατίδης είχε μπει πρόσφατα στο στόχαστρο του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος τον είχε προειδοποιήσει ότι δεν θα εκλεγεί ποτέ ξανά βουλευτής!

Δείτε το βίντεο με την απίστευτη σκηνή.

Φυσικά, η πλειοψηφία των ελλήνων δεν πιστεύει ούτε σε κατάρες, ούτε σε προλήψεις. Από την άλλη, κάτι τέτοια βλέπει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και γεμίζει το γραφείο του με είδωλα – βουντού με πέτρινα βατράχια. Ο αρχηγός του κράτους άλλωστε, καλό θα είναι να καλύπτει όλες τις πιθανότητες…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This