Κοροϊδία Τσαβoύσογλου μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις Ερντογάν: «Στόχος μας ένας διάλογος σε ειλικρινή ατμόσφαιρα»

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών ζητά «να επιλυθούν οι διαφορές τους με την Ελλάδα χωρίς τη διαμεσολάβηση της ΕΕ»

Must Read

Στην ανάγκη διαλόγου ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα στάθηκε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου με δηλώσεις του πριν τη συνάντηση του με τον Νίκο Δένδια. «Μπορούμε να διευθετήσουμε τα ζητήματα μεταξύ μας», ανέφερε.

Προκαλούν οι Τούρκοι και θέλουν και ειλικρινή διάλογο…

Οξύμωρες χαρακτηρίζονται για άλλη μία φορά οι δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος βέβαια μάς έχει συνηθίσει στο «μια ζέστη, μια κρύο»… Σκωτσέζικο ντους… Ενώ, η αρχή και το κλίμα πάντα δυναμιτίζεται από την πλευρά των Τούρκων, την ίδια στιγμή καταφέρνουν πουλώντας τρέλα να ρίχνουν την ευθύνη της επίλυσης των ζητημάτων στους Έλληνες!

Αφού ο «σουλτάνος» εξαπολύει καθημερινά ένα σωρό εμπρηστικές δηλώσεις –ακόμα και χθες!-, απειλώντας τον Ελληνισμό, μετά έρχονται ως «κύριοι» Τσαβούσογλου και Ερντογάν και μάς «κοροϊδεύουν», πιθανότατα για να το «παίξουν» οι καλοί στα μάτια της Ευρώπης…

«Δεν χρειαζόμαστε την ΕΕ ή καμία τρίτη χώρα για να λύσουμε τα προβλήματά μας με την Ελλάδα. Μπορούμε να διευθετήσουμε τα ζητήματα μεταξύ μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός εξωτερικών της γειτονικής χώρας και συνέχισε:

«Δεν μπορούσαμε να λειτουργήσουμε με τους μηχανισμούς που υπήρχαν με την Ελλάδα για 5 χρόνια. Δεν μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε πολιτικές διαβουλεύσεις. Δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό λόγω της αρνητικής στάσης της Ελλάδας».

Στην Άγκυρα και ο υφυπουργός Εξωτερικών

Τον Νίκο Δένδια θα συνοδεύει στην Άγκυρα και ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για την οικονομική διπλωματία Κώστας Φραγκογιάννης, καθώς θα συζητηθούν πρωτοβουλίες για την οικονομική συνεργασία των δυο χωρών.

Εκκρεμούν, άλλωστε, θέματα που είχαν προγραμματιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση, όπως η ακτοπλοϊκή σύνδεση Σμύρνης Θεσσαλονίκης και το άνοιγμα των τελωνείων στους Κήπους του Έβρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This