Δευτέρα 17/5/2021

Ντροπή! Μετά τους τραπεζίτες, αμνηστεύουν με νόμο και τους λοιμωξιολόγους!

Τρόμος μετά την αποκάλυψη των πρακτικών από την Δημοκρατία!

Σε μία νέα σκανδαλώδη μεθόδευση προβαίνει το υπουργείο Δικαιοσύνης, προκειμένου να δώσει ασυλία στα μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων!
Στην τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τον «Κώδικα Δικαστικών Υπαλλήλων» και το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα, αναφέρεται ρητά:

«Τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορoνοϊού, της Επιτροπής Αντιμετώπισης Έκτακτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών δεν ευθύνονται, δεν διώκονται και δεν εξετάζονται για γνώμη που διατύπωσαν ή ψήφο που έδωσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων στο πλαίσιο της λειτουργίας των ως άνω επιτροπή. Δίωξη επιτρέπεται μόνο για συκοφαντική δυσφήμηση ή εξύβριση».

Το νέο αυτό σκανδαλώδες εφεύρημα έχει προφανή στόχο. Μετά την κατακραυγή και την λαϊκή αποδοκιμασία η οποία εντείνεται μετά την αποκάλυψη των πρακτικών της επιτροπής των ειδικών από την εφημερίδα Δημοκρατία, οι επιστήμονες φαίνεται ότι σήκωσαν μπαϊράκι καθώς φάνηκε περίτρανα ότι δεν λειτουργούσαν με επιστημονικά άλλα κυβερνητικά κριτήρια. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Έτσι, εμμέσως πλην σαφώς, η Κυβέρνηση παραδέχεται πως φέρει την αποκλειστική ευθύνη για όσα συνέβησαν, διότι είχε καπελώσει την επιτροπή των επιστημόνων. Και τώρα φυσικά, προσπαθεί να τους καλύψει για να μην ανοίξουν τα στόματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ