Σάββατο 19/6/2021

Πανηγυρίζει και ο Άδωνις με 10.000 νεκρούς… (video)

Μετά τον Βορίδη και ο Γεωργιάδης τα βλέπει όλα... ρόδινα

Την ώρα που η χώρα θρηνεί για τους 10.000 και πλέον νεκρούς της από τον κορωνοϊό, τα κυβερνητικά στελέχη επιμένουν με θράσος να πανηγυρίζουν, υποστηρίζοντας τη δήθεν επιτυχημένη εφαρμοζόμενη πολιτική.

Παραβλέποντας ότι δεν μιλάμε για νούμερα, αλλά για νεκρούς, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη χθες είπε ότι η Ελλάδα είναι σε πάρα πολύ καλή θέση, αφού είναι 22η στην Ε.Ε. ανάμεσα σε 27 χώρες. «Πανδημία έχουμε, νεκροί υπάρχουν, τι να κάνουμε τώρα;» ανέφερε προκλητικά και ξεδιάντροπα.

Απαντώντας δε στην αντίδραση δημοσιογράφου ότι είμαστε τρίτοι στην Ευρώπη σε θνησιμότητα, δήλωσε τα εξής: «Κατηγορείτε τους γιατρούς και το Εθνικό Σύστημα Υγείας; Εγώ αυτήν την κατηγορία που εκτοξεύσατε δεν τη δέχομαι».

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «μιζέρια» τις καταγγελίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την αποτυχία διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης και την αναίτια άρνησή της να ενισχύσει πραγματικά το σύστημα υγείας.

Κάποιοι υπουργοί εξακολουθούν να παρουσιάζουν μια άλλη, δική τους πραγματικότητα, την οποία μάλλον θα επιθυμούσαν να βιώνουμε, όμως μάταια. Δεν διστάζουν δε να υποκρίνονται με προκλητικό ύφος για μια κατάσταση τραγική και μια πολιτική απόλυτα αποτυχημένη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ