Πελώνη: «Λίγο πριν το Πάσχα έχουμε σταθερά πτωτική τάση της πανδημίας»

Τι θα αποφασίσει σήμερα η Επιτροπή των Ειδικών για τα SMS

Must Read

Για τον εμβολιασμό όλο και περισσότερων ηλικιακών ομάδων μίλησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελωνή, ενώ σχολίασε τη «σταθερά πτωτική πορεία της πανδημίας τις τελευταίες τρεις εβδομάδες».

«Πολλοί νέοι θέλουν να εμβολιαστούν»

«Ο δείκτης θετικότητας είναι κοντά στο 4. Τα στοιχεία που έχουμε τις τελευταίες ημέρες είναι πολύ ενθαρρυντικά και πολύ θετικά. Θετικό είναι και ότι προσέρχεται για εμβολιασμό η ηλικιακή ομάδα 30-39», είπε με νόημα η κ. Πελώνη.

Αναφερόμενη στο άνοιγμα της εστίασης από τη Δεύτερα του Πάσχα, η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε ότι θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και τη μεγάλη εικόνα που είναι ο εμβολιασμός, αλλά και η βελτίωση του καιρού.

Τι θα αποφασίσει σήμερα η Επιτροπή για τα SMS

Για τη σημερινή συνεδρίαση των ειδικών δήλωσε πως όταν λάβουν αποφάσεις για τα SMS και γενικώς για τα επόμενα βήματα θα υπάρξουν κεντρικές ανακοινώσεις από την κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This