Ο Βαρουφάκης πήγε στα λιπάσματα για να παραστήσει τον προλετάριο!

Με κομπάρσο τον δήμαρχο Βρεττάκο!

Must Read

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ως άλλη Μαρία Αντουανέτα με τον δήμαρχο Βρεττάκο σε ρόλο χειροκροτητή, επισκέφθηκε τα Λιπάσματα παρέα με τις κάμερες φυσικά όπου και δήλωσε: «Η Δραπετσώνα, το Κερατσίνι είναι μια μικρογραφία της Ελλάδα. Από τη μια έχεις την κατάρρευση του μεταπρατικού τομέα, των μικρών ναυπηγείων, της οικοδομής. Αυτό δημιούργησε το προλεταριάτο, δημιούργησε την αδήλωτη εργασία, έρχεται και η πανδημία από πάνω και το αποτέλεσμα είναι μια πλήρης ασφυξία, που μόνο οι τοπικές αρχές έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι για να ανακουφιστεί ο κόσμος»!

Τι να πρωτοσχολιάσεις σε αυτή την φαρσοκωμωδία. Ότι ο Βαρουφάκης μιλά για προλεταριάτο; Αυτή τη φορά βέβαια πηγαίνοντας αυτοπροσώπως στα λιπάσματά και όχι εξ αποστάσεως από κάποιο Λοφτ πολυτελούς μεζονέτας στην Αθήνα. Να κατακεραυνώνει την άθλια κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι κάτοικοι της Β Πειραιά, ισχυριζόμενος ότι «μόνο οι τοπικές αρχές έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι», λες και ο δήμαρχος Βρεττάκος που έγνεφε συγκαταβατικά, δεν είναι «τοπική αρχή», αλλά… ουρανοκατέβατος παρατηρητής από την Εκάλη!

Οι τύποι που θέλουν GPS για να βρουν το Πέραμα, πάνε και παριστάνουν τους «προλετάριους» μήπως και μαζέψουν κανέναν ψήφο από τον λαό της περιοχής που χλευάζουν με την συμπεριφορά τους και την χλιδάτη διαβίωση τους. Και από κοντά βαρώνοι με την ανθρωπιά του… Εσκομπάρ, να τους αβαντάρουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This