Παρασκευή 25/6/2021

Ο Βαρουφάκης πήγε στα λιπάσματα για να παραστήσει τον προλετάριο!

Με κομπάρσο τον δήμαρχο Βρεττάκο!

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ως άλλη Μαρία Αντουανέτα με τον δήμαρχο Βρεττάκο σε ρόλο χειροκροτητή, επισκέφθηκε τα Λιπάσματα παρέα με τις κάμερες φυσικά όπου και δήλωσε: «Η Δραπετσώνα, το Κερατσίνι είναι μια μικρογραφία της Ελλάδα. Από τη μια έχεις την κατάρρευση του μεταπρατικού τομέα, των μικρών ναυπηγείων, της οικοδομής. Αυτό δημιούργησε το προλεταριάτο, δημιούργησε την αδήλωτη εργασία, έρχεται και η πανδημία από πάνω και το αποτέλεσμα είναι μια πλήρης ασφυξία, που μόνο οι τοπικές αρχές έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι για να ανακουφιστεί ο κόσμος»!

Τι να πρωτοσχολιάσεις σε αυτή την φαρσοκωμωδία. Ότι ο Βαρουφάκης μιλά για προλεταριάτο; Αυτή τη φορά βέβαια πηγαίνοντας αυτοπροσώπως στα λιπάσματά και όχι εξ αποστάσεως από κάποιο Λοφτ πολυτελούς μεζονέτας στην Αθήνα. Να κατακεραυνώνει την άθλια κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι κάτοικοι της Β Πειραιά, ισχυριζόμενος ότι «μόνο οι τοπικές αρχές έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι», λες και ο δήμαρχος Βρεττάκος που έγνεφε συγκαταβατικά, δεν είναι «τοπική αρχή», αλλά… ουρανοκατέβατος παρατηρητής από την Εκάλη!

Οι τύποι που θέλουν GPS για να βρουν το Πέραμα, πάνε και παριστάνουν τους «προλετάριους» μήπως και μαζέψουν κανέναν ψήφο από τον λαό της περιοχής που χλευάζουν με την συμπεριφορά τους και την χλιδάτη διαβίωση τους. Και από κοντά βαρώνοι με την ανθρωπιά του… Εσκομπάρ, να τους αβαντάρουν.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ