Κεραμέως: «Δεν ξέρουμε πότε και εάν θα ανοίξουν τα φροντιστήρια»

Τι είπε για πανελλαδικές και self-test

Must Read

Άγνωστη παραμένει η πορεία επαναλειτουργίας και επανέναρξης φροντιστηρίων, κέντρων ξένων γλωσσών και κέντρων μελέτης, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

«Οι αποφάσεις θα παρθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα« δήλωσε η κ. Κεραμέως, ενώ αναφερόμενη στις πανελλήνιες εξετάσεις τόνισε ότι«εφόσον ασθενήσει κάποιος υποψήφιος στις πανελλαδικές, θα δοθεί η δυνατότητα να εξεταστεί τον Σεπτέμβριο», ενώ πρόσθεσε ότι θα δοθεί αναλυτικό πρωτόκολλο όταν συζητηθεί με τους επιστήμονες.

Τι θα γίνει με τα παιδιά της Γ΄Λυκείου

Η υπουργός Παιδείας είπε ότι από φέτος θα μπορούν τα παιδιά της τρίτης Λυκείου να υποβάλουν μηχανογραφικό για εισαγωγή σε πανεπιστήμιο μέσω των εξετάσεων είτε να υποβάλουν ένα παράλληλο μηχανογραφικό για να εισαχθούν στην κατάρτιση, στα δημοσιά ΙΕΚ.

«Από φέτος θα εφαρμοστεί η ελάχιστη βάση εισαγωγής η οποία βοηθά να αναβαθμιστεί το κύρος των πανεπιστημιακών σπουδών» δήλωσε η κ. Κεραμέως.

Τι θα γίνει με τα self-test

«Προχωράμε σε συνολική αποκλιμάκωση σε πολλές δραστηριότητες» είπε με νόημα η Υπουργός Παιδείας, ερωτηθείσα για το ένα self test που θα διεξάγεται στο εξής κάθε εβδομάδα στα σχολεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This