Θα το δούμε κι αυτό: Στον Θεοδωράκη ανατέθηκε αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Καραμανλή!

Τον αρχηγό του Ποταμιού και πολιτικό αντίπαλο της Ν.Δ. Σταύρο Θεοδωράκη επέλεξε ο ανιψιός του ιδρυτή της παράταξης  Κ. Καραμανλής

Must Read

Ποιος να το φανταζόταν ότι το το Ίδρυμα Καραμανλή θα ανέθετε αφιέρωμα-ντοκιμαντέρ για τον ιδρυτή της Ν.Δ., τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, με αφορμή τα 40 χρόνια από την ένταξη στην τότε ΕΟΚ, στον Σταύρο Θεοδωράκη, πολιτικό αντίπαλο της Ν.Δ. και της παράταξης, ο οποίος πάνω από όλα, ως αρχηγός του Ποταμιού, είχε υπερψηφίσει -μαζί με το κόμμα του- τη Συμφωνία των Πρεσπών, και η ψήφος τους ήταν καθοριστική για να περάσει η συμφωνία.

Κι όμως, έγινε και αυτό, σαν να μην υπάρχουν στη Ν.Δ. άλλοι άξιοι παραγωγοί τέτοιων προγραμμάτων. Αρνητική εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί και το γεγoνός ότι η πρόταση να ανατεθεί το αφιέρωμα στον κ. Θεοδωράκη, όπως έγινε γνωστό, δεν ήταν κάποιου άσχετου, αλλά του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή, που είναι γιος του Αχιλλέα Καραμανλή, αδερφού του Εθνάρχη και ξαδέρφου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Αυτός είχε την ιδέα και η ανάθεση προέκυψε σε συνεννόηση με το Ίδρυμα Καραμανλή.

Ο πρώην επικεφαλής του Ποταμιού, που έχει επιστρέψει στη δημοσιογραφία, θα ετοιμάσει ένα podcast-ντοκιμαντέρ για την πορεία του Εθνάρχη και τη συμβολή του στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την ένταξη της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This