Ιδού γιατί ο Παλαιστίνιος Μαλίκι αρνήθηκε να δει τον Νίκο Δένδια

Προτίμησε την αγκαλιά των τούρκων

Must Read

Ο υπουργός Εξωτερικών του Πακιστάν Σάχ Μουντ Κουρσί χαιρετά ευρισκόμενος δίπλα στον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου (κέντρο) και τον Παλαιστίνιο υπουργό Εξωτερικών Ριάντ Αλ Μαλίκι (δεξιά) πριν αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη την Τετάρτη.

Η φωτογραφία αυτή αποκαλύπτει γιατί ο παλαιστίνιος υπουργός εξωτερικών αρνήθηκε να συναντήσει τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια όταν ο τελευταίος επισκέφτηκε την περιοχή. Μάλιστα, το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών είχε προαναγγείλει την συγκεκριμένη συνάντηση, η οποία όμως δεν έγινε ποτέ.

Η φωτογραφία λοιπόν αποδεικνύει τον λόγο ακύρωσης της συνάντησης. Δυστυχώς οι Παλαιστίνιοι κάνουν ένα ιστορικό λάθος επιλέγοντας να συνταχθούν με τον «άξονα του κακού», την Τουρκία και το Πακιστάν δηλαδή. Την ώρα που ακόμα και οι αραβικές χώρες οι οποίες στηρίζουν τον παλαιστινιακό λαό πιστά εδώ και δεκαετίες, αρνούνται να συμπράξουν στην λυκοφιλία με την Τουρκία η οποία εκμεταλλεύεται τον λαό της Παλαιστίνης για να προωθήσει την δολοφονική της ατζέντα.

Το ενδιαφέρον του Ερντογάν για τους Παλαιστινίους είναι απόλυτα υποκριτικό και αποσκοπεί μόνο στην προώθηση της οθωμανικής του ατζέντας. Είναι βέβαιο μάλιστα ότι θα οδηγήσει τον παλαιστινιακό λαό στην καταστροφή, όπως οδήγησε στην καταστροφή τους σουνίτες της Συρίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This