Νόμπελ μαθηματικών για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου: «Θα δουλεύετε παραπάνω 1 μέρα, 2 μέρες, 3 μέρες, 4 μέρες» (video)

Ένα βραβείο γρήγορα ή έστω ένα σίκουελ του «Μπακαλόγατου»

Must Read

Με μαθηματικές πράξεις που μας θύμισαν τον αείμνηστο Χατζηχρήστο στην ταινία ο «Μπακαλόγατος», ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου εξήγησε στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος» τις νέες συνθήκες του εργασιακού νομοσχεδίου που ψήφισε η κυβέρνηση για να ευνοήσει τους… εργοδότες.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου εξηγεί ότι οι εργαζόμενοι θα δουλεύουν παραπάνω όσο τους ζητηθεί «1 μέρα, 2 μέρες, 3 μέρες, 4 μέρες» και όταν έρθει με το καλό η ώρα θα πάρουν ένα ρεπό. «Δεν πληρώνομαι αυτές τις 2 ώρες, αλλά πληρώνομαι αυτές για τις οποίες κάθομαι. Άρα πώς λέτε ότι δεν πληρώνεται ο άνθρωπος;» απευθύνθηκε στους παρουσιαστές της εκπομπής που τον παρακολουθούσαν έκπληκτοι…

Για την προσπάθειά του να καλύψει το γεγονός ότι το νομοσχέδιο Χατζηδάκη «εξαφάνισε» τις υπερωρίες των εργαζόμενων και εναποθέτει την εργασιακή εκμετάλλευση στην ευχέρεια των εργοδοτών, αξίζει να του δοθεί ένα Νόμπελ Μαθηματικών.

https://vimeo.com/558497704

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This