Ο Γεραπετρίτης, ο Κουρτάκης και το Λουκούλειο γεύμα στον Πειραιά

Μόνο ο Φουρθιώτης έλειπε!

Must Read

Άναψαν τα μαχαιροπίρουνα εχθές το μεσημέρι στην οδό Καραΐσκου στον Πειραιά, σε γνωστό φαγάδικο. Με την μαεστρία του Μπρους Λη και την ταχύτητα του Τσάκι Τσαν, οι συνδαιτυμόνες καθάριζαν το ένα πιάτο μετά το άλλο, αφήνοντας έκπληκτους λοιπούς θαμώνες και περαστικούς.

Ο λόγος για τον υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη. Παρά τον μαραθώνιο γευσιγνωσίας όμως, το μενού ήταν κυρίως πολιτικό. Και αυτό διότι οι απέλπιδες προσπάθειες του υπουργού επικρατείας να είναι πάλι στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας δεν φαίνεται να αποδίδουν. Οπότε μονόδρομος θεωρείται η κάθοδος του στην Α Πειραιά.

Άλλωστε το σενάριο των πρόωρων εκλογών την περασμένη άνοιξη στο οποίο πόνταρε ο Γιώργος Γεραπετρίτης προκειμένου να έχει την δικαιολογία της «έλλειψης χρόνου» που θα του επέτρεπε την κάθοδο με σταυρό, δεν επιβεβαιώθηκε. Έτσι, θα μπει στην μάχη από την οποία έχουν περάσει όλα τα φυσιολογικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο δρόμο για το ελληνικό κοινοβούλιο.

Και ο Γιάννης Κουρτάκης όμως φαίνεται απογοητευμένος με αυτή την εξέλιξη, διότι ήταν βέβαιος ότι ο υπουργός επικρατείας θα βρει πάλι μια θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. Άλλωστε οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι πάρα πολύ στενές, ίσως επειδή δεν προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία. Ο εκδότης επισκέπτεται τον υπουργό στο γραφείο του, βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή, φροντίζει να τον υπερασπίζεται ακόμα και στις πιο ανεκδιήγητες δηλώσεις του. Είναι ίσως ο μοναδικός φίλος που του έχει απομείνει, καθώς το κλίμα σε κυβέρνηση αλλά κυρίως στο κόμμα είναι εξαιρετικά βαρύ, ειδικά από τη στιγμή που ο Γεραπετρίτης με κάποιες δηλώσεις του, έχει προκαλέσει την οργή των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που έχει αντίκτυπο στους βουλευτές.

Θεωρείται βέβαιο λοιπόν ότι ο Κουρτάκης θα στηρίξει τον Γεραπετρίτη με νύχια και με δόντια εάν τελικά κατέβει στην Α Πειραιά. Ίσως μάλιστα επιδιώξει και κάποιες αλλαγές στην δομή του ψηφοδελτίου, προκειμένου ο υπουργός επικρατείας να μπορέσει να εκλεγεί.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο υπουργός έχει και μεγάλη εμπειρία ως νομικός, ενώ ο Κουρτάκης έχει αρκετές υποθέσεις με την δικαιοσύνη. Θα μπορούσε να την μοιραστεί μαζί του, για το κοινό καλό.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This