Χατζηδάκης εκτός πραγματικότητας – Φέρνει εργασιακό Μεσαίωνα και μάς πουλάει τρέλα!

Must Read

Ριζικές αλλαγές στους εργαζόμενους έρχονται με το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, και κυβέρνηση και υπουργός Εργασίας προσπαθούν να μάς ρίξουν «στάχτη στα μάτια».

«Η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ και οι δηλώσεις περί εργασιακού μεσαίωνα και οδοστρωτήρα μου προκαλούν κατάπληξη ακόμα και για τα δεδομένα της αξιωματικής αντιπολίτευσης», τόνισε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ. Χατζηδάκης ως άλλος «μεταρρυθμιστής» ανέφερε ότι, «μιλάνε τόσο απαξιωτικά για ένα νομοσχέδιο που εισάγει πληρωμένες γονικές άδειες και για τον πατέρα, που δίνει για πρώτη φορά άδεια πατρότητες πληρωμένη για 14 μέρες, που φέρνει μέτρα για τη βία και την παρενόχληση στο χώρο εργασίας!

Αναφερόμενος στο χρόνο διευθέτησης εργασίας ο υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι εφαρμόζεται σε όλη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πως τη βλέπει πρώτη φόρα. Είπε ταυτόχρονα ότι, προφανώς και οι υπερωρίες θα πληρώνονται με χρήματα.

Η συζήτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, με την ακρόαση των εξωκοινοβουλευτικών φορέων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This