Δευτέρα 14/6/2021

Χατζηδάκης εκτός πραγματικότητας – Φέρνει εργασιακό Μεσαίωνα και μάς πουλάει τρέλα!

Ριζικές αλλαγές στους εργαζόμενους έρχονται με το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, και κυβέρνηση και υπουργός Εργασίας προσπαθούν να μάς ρίξουν «στάχτη στα μάτια».

«Η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ και οι δηλώσεις περί εργασιακού μεσαίωνα και οδοστρωτήρα μου προκαλούν κατάπληξη ακόμα και για τα δεδομένα της αξιωματικής αντιπολίτευσης», τόνισε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ. Χατζηδάκης ως άλλος «μεταρρυθμιστής» ανέφερε ότι, «μιλάνε τόσο απαξιωτικά για ένα νομοσχέδιο που εισάγει πληρωμένες γονικές άδειες και για τον πατέρα, που δίνει για πρώτη φορά άδεια πατρότητες πληρωμένη για 14 μέρες, που φέρνει μέτρα για τη βία και την παρενόχληση στο χώρο εργασίας!

Αναφερόμενος στο χρόνο διευθέτησης εργασίας ο υπουργός Εργασίας σημείωσε ότι εφαρμόζεται σε όλη την Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πως τη βλέπει πρώτη φόρα. Είπε ταυτόχρονα ότι, προφανώς και οι υπερωρίες θα πληρώνονται με χρήματα.

Η συζήτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, με την ακρόαση των εξωκοινοβουλευτικών φορέων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ