Η… θετική ατζέντα της Τουρκίας: «Να μην ξεχνάνε ποτέ οι Έλληνες ότι πνίγηκαν στη θάλασσα το 1922» (video)

Ο σύμβουλος του Ερντογάν, Χάκι Κασίν, χαρακτηρίζει τον Έλληνα Πρωθυπουργό «Μητσο-κουφιοκέφαλο».

Must Read

Λίγες ώρες πριν τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ, η Τουρκία για μια ακόμη φορά δείχνει τι εννοεί με την αναφορά σε «θετική ατζέντα». 

Ο σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου Χάκι Κασίν λέει ότι η Τουρκία θα πνίξει τα ελληνικά στρατεύματα στο Αιγαίο, όπως έκανε το 1922, ενώ χαρακτηρίζει τον Έλληνα Πρωθυπουργό «Μητσο-κουφιοκέφαλο».

«Η Τουρκία είναι πλήρως έτοιμη και περιμένει στα χαρακώματα. Είμαστε υπομονετικοί, αλλά δεν κοιμόμαστε. Όπως υπομονετικός ήταν και ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και στο τέλος έδωσε την εντολή για πυρ κατά των Ελλήνων στις 26 Αυγούστου 1922. Οι Έλληνες ξαφνικά βρέθηκαν να σπρώχνονται πίσω μέχρι τη Σμύρνη. Πνίγηκαν όλοι στη θάλασσα. Δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάνε αυτό. Οι Έλληνες το αποκαλούν ως την καταστροφή του αιώνα», είπε στο CNN Turk ο Κασίν.

Και εξαπέλυσε και την κλασική τουρκική απειλή, αναφέροντας και τις ΗΠΑ: «Δεν μπορείς να με νικήσεις ξανά. Γιατί έρχεσαι κατά πάνω μου με αμερικάνικη υποκίνηση; Αν δεν έμαθες από την ιστορία θα σε διδάξουμε ξανά» .

Όσο για τον Έλληνα Πρωθυπουργό; Ο Κασίν τον γελοιοποιεί, κάνοντας αναφορά και στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Τι λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Εγώ τον αποκαλώ  Μητσο-κουφιοκέφαλο. Φιλε, θυμήσου ότι Τούρκοι έσωσαν τον πατέρα σου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This