Δευτέρα 2/8/2021

Μας έρχονται δάκρυα στα μάτια: Ο Παπανδρέου θυμήθηκε ότι έχει δουλέψει… εργάτης!

Να γίνει αίτημα στη Σουηδία να του αποδοθούν βαρέα και ανθυγιεινά!

Στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο μίλησε ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, εκφράζοντας την αντίθεσή του.

«Στις αρχές του 2000 έλεγα σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα! Με χλεύαζαν! Αν δεν εξανθρωπίσουμε το σύστημα θα αναδειχθούν περεταίρω οι τεράστιες ανισότητες», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός. Ο οποίος μιας και πήρε τον λόγο, θυμήθηκε και την εποχή που ανήκε στους… προλετάριους! Την εποχή που είχε δουλέψει εποχικός εργάτης στον καθαρισμό στη Σουηδία, προκειμένου να πληρώσει τις σπουδές του! 

Μάλιστα όπως είπε από τότε είχε γραφτεί στο αντίστοιχο συνδικάτο για να μπορέσει να εργαστεί νόμιμα! Και πραγματικά από αυτή του την εργασιακή εμπειρία -που ήταν και η μοναδική- και τα βάσανά του, μας ήρθαν δάκρυα στα μάτια! Επίσημο αίτημα πρέπει να γίνει προς τη Σουηδία να του αναγνωρίσουν βαρέα και ανθυγιεινά!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ