8-7-2020

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ – Στο ΣΥΡΙΖΑ δε θα χαλάσουν το Σαββατοκύριακό τους!

Παράταση διακοπών σηματοδοτεί για τον ΣΥΡΙΖΑ η μετάθεση της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος από την Παρασκευή για την επόμενη Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση θα ξεκινούσε η συζήτηση για το συνέδριο και ο Αλέξης Τσίπρας θα άνοιγε τα χαρτιά του, γεγονός που έχει ήδη προκαλέσει εκνευρισμό και αγωνία στα στελέχη του κόμματος που διαφωνούν με το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο κλίμα αυτό εξηγούνται και οι δηλώσεις Σκουρλέτη (στον ΑΝΤ1) για “κακοπροαίρετη προσπάθεια καθορισμού των όρων της αναγκαίας συζήτησης που πρέπει να γίνει στο κόμμα για την πορεία του, τον ρόλο του στη νέα πολιτική φάση, τη διεύρυνση και την ισχυροποίησή του, με έμφαση στους μαζικούς χώρους”. “Πολλοί αυτόκλητοι υπερασπιστές ή και εκκαθαριστές, κατά άλλους, θα εμφανιστούν τώρα και θα προσπαθήσουν να καθορίσουν τους όρους μιας αναγκαίας συζήτησης που πρέπει να γίνει”, είπε ο γραμματέας του κόμματος που είναι από τους επιφυλακτικούς για το πως πρέπει να γίνει το άνοιγμα.

“Δεν θέλουμε followers. Θέλουμε μέλη τα οποία θα έχουν μια ουσιαστική σχέση με την πολιτική, να συνδιαμορφώνουν τα πράγματα”, ανάφερε εμφατικά ο Π. Σκουρλέτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που προγραμματιζόταν για τα τέλη του 2019, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2020.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Απόστολος Κρητικόπουλος
Απόστολος Κρητικόπουλος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ