Σάλος με τη δήλωση του Χρήστου Κέλλα: «Τα δικά μου παιδιά μου είπαν να βάλω μέσο…» (video)

Ο Κέλλας παραδέχτηκε ότι τα παιδιά του, του ζήτησαν να βάλει μέσο για να εμβολιαστούν νωρίτερα

Must Read

Σα να μην έφτανε το γεγονός ότι ο βουλευτής της ΝΔ παραβίασε τα μέτρα που επέβαλλε η κυβέρνηση συμμετέχοντας σε γλέντι την ώρα που οι πολίτες έστελναν SMS για να πάνε μέχρι το περίπτερο, ο Χρήστος Κέλλας προκαλεί εκ νέου με απαράδεκτες δηλώσεις…

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής της ΝΔ ο οποίος έσπευσε να αντικρούσει την σφοδρή κριτική που δέχτηκε η κυβέρνηση για το «τυράκι» που πέταξε στους νέους με μια δωροκάρτα των 150 ευρώ (freedom pass) προκειμένου να τους πείσει να εμβολιαστούν, τελικά τα… θαλάσσωσε και εξέθεσε και τα ίδια του τα παιδιά.

«Τώρα για τα παιδιά σας που λέτε ότι αισθάνονται ότι εξαγοράζονται με 150 ευρώ, δεν το πιστεύω ότι το κάνουν. Γιατί τα ξέρω και είναι εξαιρετικά παιδιά. Αλλά θα σας πω ότι τα δικά μου παιδιά μου είπαν να βάλω μέσο για να εμβολιαστούν νωρίτερα. Και χωρίς να υπάρξει το 150άρι. Αυτή είναι η διαφορά μας, για να καταλάβετε γιατί είμαστε εκεί που είμαστε» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κέλλας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This