Αποχώρησε και η επιτροπή αθλητισμού από το κόμμα του Γιώργου Τράγκα

Must Read

Ο Δήμος Κασκαντήρης, αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας (ΕΠΣΑ), δίνοντας το «παρών» στην εκδήλωση της παρουσίασης του τιμητικού τόμου για την ευρωπαϊκή διάκριση του Παναθηναϊκού στο Γουέμπλεϊ, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τους λόγους της αποχώρησης της Συντονιστικής Επιτροπής Αθλητισμού από το κόμμα του Γιώργου Τράγκα

Ακολουθούν τα όσα δήλωσε στα ΜΜΕ:

«Στην τριαντάχρονη συμμετοχή μου ως αντιπροέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (ΕΠΣΑ), καθώς και κατά την σαραντάχρονη συνεχή ανιδιοτελή προσφορά μου στο ποδόσφαιρο, υπήρξα πάντα ενεργός και πότε παρατηρητής ή θεσιθήρας ή καρεκλοκένταυρος.

Τόσο εγώ ως πρόεδρος, όσο και όλα τα μέλη της Συντονιστικής Αθλητισμού, κάναμε υπομονή και περιμέναμε έξι μήνες για να μας ακούσει ο κ. Τράγκας.

Πέρασαν έξι μήνες από τότε που με μια ευάριθμη ομάδα πλέον των 50 στελεχών του Αθλητισμού από όλη την Ελλάδα και όλα τα αθλήματα προσήλθαμε με ορμή και πίστη, και συνυπογράφοντας το καταστατικό του νέου κόμματος, το οποίο και κατέθεσε τότε ο Πρόεδρος στον Άρειο Πάγο.

Εμείς είμαστε ουσιαστικά και τυπικά συνιδρυτές του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” μαζί με το Γιώργο Τράγκα, καθώς πολλοί άλλοι κομματικοί σχηματισμοί και κινήματα που έφτιαξαν την Νέα Συμμαχία.

Πέρασαν από τότε σχεδόν έξι μήνες και μέχρι σήμερα ο Γιώργος Τράγκας δεν κατάφερε να βρει την ευκαιρία να ακούσει έστω και για μία φορά την συντονιστική επιτροπή αθλητισμού και να παραλάβει το προεκλογικό πολυσέλιδο πρόγραμμα που ετοιμάσαμε με λύσεις και φρέσκιες προτάσεις για τον αθλητισμό.

Συγκροτήσαμε συντονιστική επιτροπή αθλητισμού με πρωταθλητές και επιφανείς αθλητές όλων των αγωνισμάτων.

Απεδέχθην την τιμητική πρόταση και ανέλαβα πρόεδρος αυτής της πανελλήνιας επιτροπής.
Πριν 10 μέρες αποφασίσαμε άπαντες από κοινού –πλην ενός– να αποχωρήσουμε, γιατί εμείς ποτέ στην ζωή μας δεν υπήρξαμε θεατές της κερκίδας.

Εμείς πάντα αγωνιζόμαστε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν μας αρέσει να πετάμε ή να αφήνουμε τους άλλους να πετούν την μπάλα έξω από το γήπεδο.

Ευχόμαστε καλές διακοπές στην κουρασμένη ηγεσία που είναι κατάκοπη και δείχνει ότι δεν μπορεί τελικά να σηκώσει αυτό το βάρος ή δεν ξέρει να κάνει την μία και μοναδική δουλειά που υποσχέθηκε ότι μπορεί να κάνει. Δηλαδή να βοηθήσει τον αθλητισμό και, προπαντός, να στηρίξει τους ανατροπείς, του σάπιου πολιτικού μιντιακού συστήματος που καταδυναστεύει την πατρίδα.

Πράγματι, η γηρασμένη και οξειδωμένη ελίτ, όπως συχνά λέει ο Γιώργος Τράγκας, έπρεπε από καιρό να βρίσκεται σε “μόνιμες διακοπές”, ώστε να μην καθυστερεί ή φρενάρει εσκεμμένα ή όχι τους πολεμιστές».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This