Στη Βουλή … η “εξαγωγή” τουρκικών όπλων με λέιζερ στη Λιβύη

Must Read

Με αφορμή διεθνείς αναφορές (www.armyrecognition.com/weapons defence industry military technology.uk/turkey uses laser weapon technology to shoot down chinese uav wing loong ii in libya.html) σύμφωνα με τις οποίες, στη Λιβύη, καταρρίφθηκαν εναέριοι στόχοι με όπλα τουρκικής κατασκευής που χρησιμοποιούν την τεχνολογία λέιζερ, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης και αντιπρόεδρος του κόμματος Βασίλης Βιλιάρδος κατέθεσε σχετική ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς, Άμυνας, Εξωτερικών και Ναυτιλίας.

Του Αντώνη Ι. Αντωνιάδη

Ειδικότερα ο κ. Βιλιάρδος υιοθετεί καθώς φαίνεται τις ως άνω πληροφορίες και ζητά να μάθει εάν η Ελληνική πολιτεία γνωρίζει ότι η Τουρκία διαθέτει στο οπλοστάσιό τέτοιου είδους τεχνογνωσία όπως και για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο τα συστήματα αυτά να έχουν παραχθεί κατόπιν μεταφοράς τεχνογνωσίας από άλλη χώρα.
Καταλήγοντας θέτει το ερωτηματικό για το εάν η παράδοση του σε Λυβικές δυνάμεις αποτελεί παραβίαση της διεθνούς απαγόρευσης πωλήσεων όπλων σε οιαδήποτε από τις εμπλεκόμενες δυνάμεις στον εμφύλιο πόλεμο που διεξάγεται εκεί καθώς και εάν η χώρα μας έχει διασφαλιστεί έτσι ώστε να μην έχει υπάρξει παράδοση αυτού του υλικού από τα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This