Έδιωξαν 5,000 από την δασοπροστασία , αλλά προσέλαβαν τον Ψαριανό

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελίσσεται σε μάστιγα του έθνους

Must Read

Πυροσβέστες τραυματίες, πυροσβέστες νοσηλεύονται, πυροσβέστες στα όρια τους, να βρίσκονται επί ποδός για ολόκληρα μερόνυχτα.

Συγχρόνως, τόσο στην Εύβοια και την Ηλεία αλλά και την Φωκίδα, γίνεται λόγος ευθέως για ανυπαρξία πυροσβεστικών δυνάμεων. Αλλόφρονες κάτοικοι παρακαλούσαν έστω για ένα πυροσβεστικό όχημα και όμως αυτό δεν ερχόταν ποτέ. Τι συνέβη λοιπόν;

Η αλήθεια είναι ότι 5000 εκπαιδευμένοι στο πρόγραμμα δασοπυρόσβεσης, και δασοπροστασίας, έμειναν στον δρόμο από την παρούσα κυβέρνηση αφού οι συμβάσεις τους δεν ανανεώθηκαν. Συγκεκριμένα, 5066 συμβάσεις απασχόλησης για την δασοπροστασία, δεν ανανεώθηκαν πέρυσι τέτοιον καιρό..

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που οι πυροσβέστες μας καταρρέουν, και στις πληγείσες περιοχές δεν υπάρχουν ανάλογες πυροσβεστικές δυνάμεις.

Στα πλαίσια λοιπόν των «μεταρρυθμίσεων» Μητσοτάκη, η Ελλάδα έμεινε στο έλεος της φωτιάς. Ήταν οι ίδιες μεταρρυθμίσεις που ετοίμαζε και για τον τομέα της δημόσιας υγείας. Θυμάστε τις πρόσφατες δηλώσεις του εν μέσω μάλιστα πανδημίας, για κλείσιμο νοσοκομείων! Ευτυχώς, δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει κι αυτή τη μεταρρύθμιση, διότι σε αυτή την περίπτωση, κυριολεκτικά θα πεθαίναμε στους δρόμους.

Και το αποτέλεσμα αυτών των μεταρρυθμίσεων; Σταμάτησαν τα ελλείμματα; Έχουμε ισοσκελισμένο προϋπολογισμό και κυρίως ισορροπημένο απολογισμό; Όχι βέβαια. Παρά τις απολύσεις σε αυτούς τους νευραλγικούς – όπως αποδεικνύεται – τομείς, η οικονομία συνθλίβεται, η Ελλάδα καταγράφει τις χειρότερες επιδόσεις στην μεταπολίτευση. Τα ελλείμματα καλπάζουν, η χώρα διατηρείται όρθια με συνεχή δανεισμό.

Διότι στην ουσία δεν μιλάμε για καμιά μεταρρύθμιση. Μιλάμε για χιλιάδες απολύσεις και σχέδιο εξόντωσης του εθνικού συστήματος υγείας, για να συνεχίσουν οι διαφορές λίστας Πέτσα, το μοίρασμα δισεκατομμυρίων σε δικούς μας ανθρώπους και για προσλήψεις κάθε λογής Ψαριανών.

Διότι, ο Μητσοτάκης αποτελεί συνέχεια του Κώστα Σημίτη. Καταστρέφει κάθε τι παραγωγικό και εθνικό, για να προωθήσει οτιδήποτε αντιπαραγωγικό και αντεθνικό. Και οι ήρωες του σήμερα, όπως άλλωστε θα γίνει και με τους υγειονομικούς, θα βρεθούν στο δρόμο με πρόσχημα τον εμβολιασμό, την απρεπή δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ή  οποιαδήποτε άλλη απίστευτη και προκλητική δικαιολογία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελίσσεται σε μάστιγα του έθνους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This