ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ: Στην Τουρκία κατευθύνεται το… βαπόρι από την Περσία! – Τι θα κάνουν οι ΗΠΑ;

Must Read

Φαίνεται πως κάτι ήξερε χθες ο Υπουργός Γιώργος Κουμουτσάκος που προέβλεψε ότι το πλοίο…τρομοκράτης κατά τις ΗΠΑ, θα πάει στην Τουρκία! Το ερώτημα είναι τώρα το πως θα αντιδράσουν οι ΗΠΑ, εάν επιβεβαιωθεί ότι η Άγκυρα θα την προκαλέσει ακόμη μια φορά αγνοώντας την.

Να θυμίσουμε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν θεωρήσει ως εχθρική κίνηση οποιαδήποτε βοήθεια προς το Ιρανικό δεξαμενόπλοιο απειλώντας με κυρώσεις όποια χώρα του προσφέρει βοήθεια. Η Ελλάδα μάλιστα προειδοποιήθηκε σε πολλά επίπεδα, ώστε να μην τολμήσει να παράσχει καμία βοήθεια στο τάνκερ.

Το Ιρανικό τάνκερ που αρχικά είχε δηλωθεί ότι κατευθύνεται προς την Καλαμάτα   στις 08.30 ώρα Ελλάδος βρισκόταν μεταξύ Μάλτας και Ιταλίας με κατεύθυνση το στενό των Αντικυθήρων και με τελικό προορισμό όπως έχει καταχωρηθεί στο αυτόματο σύστημα AIS, το λιμάνι της Μερσίνας. Την πληροφορία πως το τάνκερ κατευθύνεται προς την Τουρκία μετέδωσε η τουρκική εφημερίδα Sozcu η οποία επικαλείται το «Associated Press».

Το Adrian Darya 1, δεν αποκλείεται αντί στο τέλος να πάει σε  κάποιο λιμάνι της Τουρκίας κατευθυνθεί τελικά στα Κατεχόμενα της Κύπρου.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This