Με Σινούκ έκανε βόλτες η Κ. Σακελλαροπούλου την ώρα που όλοι έψαχναν πτητικά μέσα!

Έχει εξοργίσει το πανελλήνιο!

Must Read

Η εξαφανισμένη επί πέντε ημέρες πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έκανε τα μπάνια της στη Νάξο, ενώ η πύρινη κόλαση που είχε ξεσπάσει σάρωνε την Ελλάδα, καταστρέφοντας περιουσίες.
Παράλληλα, ήρθε στο φως και η αποκάλυψη της σκανδαλώδους εισήγησης της στο ΣτΕ το 2012, που ουσιαστικά άνοιγε την κερκόπορτα για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών σε αναδασωτέες εκτάσεις.

Η υποτιθέμενη αρχηγός του στρατού όμως δεν ένιωσε την ανάγκη να εμφανιστεί, παρά μόνο όταν η οργή ήταν στο απροχώρητο.

Την Παρασκευή λοιπόν, επιστρατεύτηκε ελικόπτερο τύπου Σινούκ για να την μεταφέρει από την Νάξο όπου παραθέριζε!

Δηλαδή την ώρα της τιτάνιας μάχης απέναντι στις φλόγες, όταν χιλιάδες πολίτες κατήγγειλαν ότι δεν υπάρχουν πτητικά μέσα ούτε για δείγμα, η κυρία πρόεδρος απασχόλησε ολόκληρο Σινούκ για να την μεταφέρει από τις διακοπές της! Προκειμένου να εμφανιστεί μπροστά στις κάμερες για λίγα δευτερόλεπτα και να κάνει αυτή την ασυνάρτητη δήλωση έξω από το ενιαίο κέντρο συντονισμού της πυροσβεστικής.

Η κυρία πρόεδρος φυσικά θα μπορούσε να πάρει το πλοίο και να επιστρέψει. Θα μπορούσε επίσης, εάν ένιωθε τέτοια βιασύνη να εμφανιστεί στην κάμερα, να πάρει το αεροπλάνο. Διότι η Νάξος δεν είναι άγονη γραμμή και έχει κανονικά αεροπορικές πτήσεις.

Προτίμησε όμως να απασχολήσει ένα ολόκληρο Σινούκ για να επιστρέψει από τις διακοπές της και να δώσει αυτό το κακόγουστο σόου.

Και όμως αυτή η απίστευτη πρόκληση αποσιωπήθηκε πλήρως από τα περισσότερα ΜΜΕ.

Και φυσικά αποσιωπήθηκε και από τα λαθρόβια έντυπα που πριν από λίγες ημέρες είχαν το θράσος να «κατηγορήσουν» τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ότι χρησιμοποίησε Σινούκ την ημέρα της τραγωδίας στο Μάτι! Πράγμα που αποτελεί άθλια συκοφαντία και δολιότητα από νοσηρούς εγκεφάλους, διότι όπως αναφέρεται ξεκάθαρα και στην δικογραφία για το Μάτι, ο Προκόπης Παυλόπουλος όχι μόνο δεν χρησιμοποίησε ελικόπτερο την τραγική εκείνη μέρα, αλλά αντίθετα έδωσε έγκαιρα εντολή να αποδεσμευθεί κάθε πτητικό μέσο που τυχόν είχε δεσμευτεί για την προεδρία!

Κυριολεκτικά, η μέρα με τη νύχτα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This