Έρχεται η ρύθμιση για να ψηφίζουν οι Ελληνες του εξωτερικού

Must Read

Εντός του 2019 θα έλθει στη Βουλή η ρύθμιση που θα δίνει το δικαίωμα στους Έλληνες του εξωτερικού να ψηφίζουν στις χώρες όπου ζουν όπως προανήγγειλε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός Εσωτερικών σε συνέντευξή του («Real News») εξέφρασε την ελπίδα ότι δεν θα υπάρξει ελληνικό κόμμα που θα αρνηθεί να υπερψηφίσει τη συγκεκριμένη ρύθμιση: «Το δικαίωμα της ψήφου των Ελλήνων σε όλη τη γη είναι πρώτα απ’ όλους δικό τους δικαίωμα. Συζητάμε μαζί τους τη βέλτιστη λύση.

Όπως και να διασφαλίσουμε το αυτονόητο, ότι τα παιδιά των Ελλήνων είναι Έλληνες πολίτες, όπου κι αν γεννιούνται» δήλωσε . Παράλληλα έθεσε ως απαραίτητη προϋπόθεση για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων και τη δημιουργία ενός σύγχρονου κράτους την ύπαρξη πατριωτισμού ως ισχυρό στοιχείο ταυτότητας, ασφάλειας, σιγουριάς, αλλά και ως μια διαχρονική αξία που συγκινεί και δίνει δύναμη δίπλα στην ελευθερία και την αλληλεγγύη.

«Η ανασυγκρότηση της χώρας, μπορεί να υπάρξει μέσα από την αναγέννηση και του παγκόσμιου ελληνισμού» πρόσθεσε. Σχολιάζοντας τη μετεκλογική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «έχει τεράστια προβλήματα» και πρόσθεσε. . «Είναι ένα πολύ ανομοιογενές σχήμα, με έναν αρχηγό που θέλει να το μετατρέψει σε ένα πλήρως προσωποπαγές κόμμα, αλλά δεν διαθέτει σύγχρονη στρατηγική. Και πολλούς επιμέρους αρχηγούς τάσεων βγαλμένους από τις ιδεοληψίες που τους κατατρέχουν»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This