Γεωργιάδης κατά Αποστολάκη: «Αν δεν έχει μάθει να αντέχει στην πίεση δεν έπρεπε να γίνει ούτε καφετζής, όχι αξιωματικός»

Επίθεση και στις Ένοπλες Δυνάμεις από τον Υπουργό Ανάπτυξης!

Must Read

Το φιάσκο του ανασχηματισμού με τα απαράδεκτα μπρος πίσω του Ναυάρχου εν αποστρατεία Ευάγγελου Αποστολάκη έχει προκαλέσει αναταραχή στο πολιτικό σκηνικό. Και φυσικά «όπου γάμος και χαρά» ο Άδωνις Γεωργιάδης πρώτος.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρώην Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αρχικά δέχτηκε τη θέση για το νεοσυσταθέν Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και εν συνεχεία έκανε πίσω.

«Η δουλειά του αξιωματικού είναι να αντέχει την πίεση την ώρα του πολέμου που πέφτουν οι οβίδες. Μετά τις χθεσινές εξελίξεις ευτυχώς που δεν ζήσαμε ένα πόλεμο υπό την ηγεσία του κ. Αποστολάκη, το έβαλε στα πόδια στην πρώτη στρακαστρούκα και δεν έβαλε τα κλάματα στην πρώτη πυρκαγιά», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Δεν έλειψαν και οι υποτιμητικές αναφορές, αλλά και η επίθεση στις Ένοπλες Δυνάμεις! «Ο κ. Αποστολάκης έχει κριθεί ως ικανός να διαχειρίζεται κρίσεις επί 40 χρόνια από όλους τους θεσμούς των ενόπλων δυνάμεων. Από χθες με απασχολεί πολύ αν αυτοί οι θεσμοί λειτουργούν σωστά… Αυτός ο άνθρωπος προφανώς δεν έπρεπε να γίνει ούτε πλωτάρχης αν δεν έχει μάθει να αντέχει στην πίεση δεν έπρεπε να γίνει ούτε καφετζής όχι αξιωματικός…  Του είπε ο Πολάκης ότι είναι δωσίλογος και έβαλε τα κλάματα».

https://youtu.be/Sdsupz2x-cg

Σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη η επιλογή του κ. Αποστολάκη έγινε ως εξής:

«Σε δύο μεγάλες κρίσεις που αντιμετώπισε όχι μόνο η κυβέρνηση, αλλά η Ελλάδα, η μια η κρίση της πανδημίας και η άλλη κρίση πυρκαγιές του Αυγούστου και στις δύο ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε πρόσωπο κοινής αποδοχής. Ο πρωθυπουργός αποφάσισε να προτείνει για τη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας ένα πρόσωπο κατά τεκμήριο κοινής αποδοχής. Η πολιτεία είχε κρίνει ως πρόσωπο ικανό διαχρονικά ως αρχηγός του ναυτικού και αρχηγού ΓΕΕΘΑ και τις άλλες θέσεις του. Ο κ. Αποστολάκης είχε ζητήσει να γίνει υπουργός και όχι αναπληρωτής υπουργός και αυτό έγινε δεκτό. Ενημέρωση προφανώς και υπήρξε για την τοποθέτηση Αποστολάκη αλλά η κυβέρνηση δεν είναι εξ αδιαιρέτου. Συναίνεση υπό την έννοια της πολιτικής συναλλαγής με άλλα κόμματα δεν θα μπορούσε να υπάρξει».

Για τις αναφορές περί αποστασίας που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Υπουργός Ανάπτυξης απάντησε: «Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να μιλά για αποστασία όταν πήρε τους εν ενεργεία βουλευτές άλλου κόμματος και τους έβαλε στην κυβέρνηση για να περάσει  την Συμφωνία των Πρεσπών. Είναι ο ορισμός της αποστασίας. Η απόφαση μας να φτιάξουμε μια δομή που να μας βοηθάει στις κρίσεις δεν αλλάζει επειδή το έβαλε στα ποδιά ο ναύαρχος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This