Στα κάγκελα η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ για την υπουργοποίηση Στυλιανίδη!

Οργή μετά και την νέα επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη

Must Read

Όπως είναι λογικό, η διαρροή του ονόματος του Χρήστου Στυλιανίδη για το νέο υπουργείο πολιτικής προστασίας, προκάλεσε οργή στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος. Όπως ακριβώς είχε προκαλέσει και η επιλογή του ναυάρχου Αποστολάκη, καθώς είναι πλέον σαφές πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι στο κόμμα του δεν υπάρχουν «άξιοι και άριστοι» για να αναλάβουν αυτούς τους θώκους. Παρά τις αντίθετες προεκλογικές του εξαγγελίες.

Ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με τα ελληνικά πολιτικά πράγματα παρά μόνο με το σύστημα Σημίτη και τον Μαργαρίτη Σχοινά, προωθείται έναντι δεκάδων άξιων στελεχών της παράταξης, με προϋπηρεσία μάλιστα σε επιχειρησιακούς ρόλους.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι η στενή προσωπική σχέση που διατηρεί με τον αντιπρόεδρο της κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά ήταν καταλυτική για την επιλογή του. Γεγονός που μόνο καταπραϋντικά δε λειτουργεί για τους βουλευτές της Ν.Δ. Που βλέπουν το μέγαρο Μαξίμου να μετατρέπεται σε ένα κλειστό κλαμπ, ξένο με τις αρχές και τις αξίες της παράταξης.

Τα πικρόχολα σχόλια που ακούγονται για το πως ονομάζεται αυτό το κλαμπ, δεν θα τα μεταφέρουμε. Το πρώτο συνθετικό του χαρακτηρισμού πάντως, είναι «γαλάζια». Χωρίς όμως να αναφέρεται στο χρώμα της παράταξης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This