Ο Μητσοτάκης «διορθώνει» τη «γκάφα» Αποστολάκη με τη μεγαλύτερη «γκάφα» Στυλιανίδη, διασύροντας την Ελλάδα.

Ο «άχρηστος» για την Κύπρο, έγινε «άριστος» για την Ελλάδα!

Must Read

Στον ισχύοντα Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας (ΚΕΙ – ν.3284/2004, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) η τιμητική πολιτογράφηση ρυθμίζεται από το άρθρο 13, το οποίο ορίζει ότι «Με Προεδρικό Διάταγμα, που εκδίδεται ύστερα από αιτιολογημένη πρόταση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, μπορεί να πολιτογραφηθεί Έλληνας, χωρίς να συντρέχουν οι προϋποθέσεις της παραγράφου 2 του άρθρου 5 και των άρθρων 6, 7 και 8, αλλοδαπός που προσέφερε στην Ελλάδα εξαιρετικές υπηρεσίες ή του οποίου η πολιτογράφηση μπορεί να εξυπηρετήσει εξαιρετικό συμφέρον της χώρας».

Είναι αυτονόητο ότι ο κ. Στυλιανίδης δεν έχει προσφέρει στην Ελλάδα «εξαιρετικές υπηρεσίες».  Άρα πολιτογραφείται τιμητικώς διότι θα εξυπηρετήσει «εξαιρετικό συμφέρον της Χώρας».  Που εκτός από την παραχάραξη του θεσμού, σημαίνει ότι δεν υπάρχει Έλληνας που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο.

Ειδικά από την παράταξη η οποία εξελέγη με σημαία την αριστεία και επωδό τα στελέχη που προεκλογικά αποτελούσαν τον «ανθό» της ελληνικής κοινωνίας.

Άρα κατά Μητσοτάκη μπορεί ο Στυλιανίδης να κάνει κάτι που δεν υπάρχει άλλος Έλληνας να το κάνει.  Όμως ο Στυλιανίδης δεν προτάθηκε από Ν.Αναστασιάδη για δεύτερη φορά ως Επίτροπος της Κύπρου στην Ε.Ε.   Άρα ο Στυλιανίδης είναι «άχρηστος» για την Κύπρο αλλά «μοναδικός» για την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This