Πως σχολίασε τον εμβολιασμό Πολάκη η Νέα Δημοκρατία

«Όταν έσφιξε η υπόθεση, άφησε τις ανοησίες του και εμβολιάστηκε» σχολίασε και ο Γεωργιάδης

Must Read

Την αρχή έκανε ο Αλέξης Τσίπρας με τη συνέντευξή του στο Open και ο Παύλος Πολάκης επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στο Facebook, ότι εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό.

Διαβάστε ακόμη: Η απόδειξη από τον εμβολιασμό του Παύλου Πολάκη – Τι έγραψε στην ανάρτησή του (video)

Τον εμβολιασμό Πολάκη έσπευσε να σχολιάσει η Νέα Δημοκρατία, χαρακτηρίζοντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «ζωντανή απόδειξη» της αποτελεσματικότητας του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών και αναφέροντας:

«Ο εμβολιασμένος “αντιεμβολιαστής” Πολάκης αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη της αποτελεσματικότητας του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών, απέναντι στο οποίο διαδήλωνε προ μερικών ημερών.
Ελπίζουμε να υποστηρίξει τον εμβολιασμό του δημόσια, με την ίδια θέρμη που έγινε ο αρχιερέας του αντιεμβολιασμού το προηγούμενο διάστημα, ώστε να επηρεάσει τους αντιεμβολιαστές followers του και να μην αφήσει σε κανέναν κακοπροαίρετο το περιθώριο να υποθέσει ότι τα κάνει όλα μόνο για να συνεχίσει να ασκεί επάγγελμα και να μπορεί να χειρουργεί».

Δεν κρατήθηκε να μην σχολιάσει και ο Γεωργιάδης

Ήταν αδύνατον να μην σχολιάσει τον εμβολιασμό Πολάκη ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο οποίος και έσπευσε να γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Όσοι είχαν αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού στα νοσοκομεία ας σκεφθούν ένα όνομα: Παύλος Πολάκης… Όταν έσφιξε η υπόθεση, άφησε τις ανοησίες του και εμβολιάστηκε. Φυσικά δεν θα το έκανε εάν πίστευε ότι θα βλάψει την υγεία του…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This