Βρήκε απήχηση ο Σαμαράς… στη Γουινέα

Το «πρωτόκολλο Σαμαρά»

Must Read

Πολύ συχνά οι (ελάχιστοι εναπομείναντες) υποστηρικτές του Αντώνη Σαμαρά ισχυρίζονται ότι διαθέτει απήχηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αν και όταν ερωτώνται σχετικά δεν μπορούν να παρουσιάσουν κάτι χειροπιαστό.

Γιατί όλο δηλώσεις και απειλές είναι ο κ. Σαμαράς για τα Ελληνοτουρκικά, τα Σκόπια και το ομολογημένο (μέσω του συμβιβαστικού προστίμου με τις αρχές των ΗΠΑ) σκάνδαλο Novartis, αλλά από πράξεις τίποτα.

Μέχρι και για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης είχε άποψη ο κ. Σαμαράς. Υποστήριζε, φανατικά, πέρυσι (και χρησιμοποιούσε) την κωμική, διαφανή προμετωπίδα-κράνος για τον Covid αντί της πιστοποιημένης μάσκας που υποστήριζαν όλοι οι γιατροί και ειδικοί. Φωτογραφήθηκε μάλιστα, φορώντας αυτό το διάφανο προφυλακτήρα με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ και τον σύζυγό του Γκοτιέ Ντεστενέ, όταν τους ξενάγησε πέρυσι τον Αύγουστο στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ευτυχώς όμως, τα πράγματα αλλάζουν για τον Μεσσήνιο πολιτικό! Μπορεί οι πάντες να τον αγνοούν, αλλά τουλάχιστον βρήκε συνοδοιπόρο στο θέμα του διαφανούς προφυλακτήρα. Πρόκειται για τον πρωθυπουργό της Γουινέας, Ιμπραΐμα Κασορί Φοφανά (δεξιά στη φωτογραφία), ο οποίος μιμείται τον κ. Σαμαρά, φορώντας το ίδιο «αξεσουάρ» στις επίσημες συναντήσεις του.

Λέγεται μάλιστα ότι οι αρχές της Γουινέας του ειδοποίησαν τους αρμοδίους του ΟΗΕ ότι, αν ο κ. Φοφανά παραστεί στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού στα τέλη Σεπτεμβρίου, θα ακολουθήσει το δικό του υγειονομικό πρωτόκολλο. Που δεν είναι, ασφαλώς, δικό του, αλλά το «πρωτόκολλο Σαμαρά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This