Δένδιας για 11η Σεπτεμβρίου: «Δεν ξεχνάμε τα χιλιάδες θύματα και τις οικογένειές τους»

Για «μέρα επαγρύπνισης στη μάχη κατά της διεθνούς τρομοκρατίας», έκανε λόγο ο Μιλιτιάδης Βαρβιτσώτης.

Must Read

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ που άλλαξαν τη ροή της ιστορίας, ο Νίκος Δένδιας σε μήνυμά του τονίζει ότι η Ελλάδα στέκεται στο πλευρό των εταίρων και συμμάχων της στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Διαβάστε ακόμα: ΕΕ για 11η Σεπτεμβρίου: Στεκόμαστε στο πλευρό των ΗΠΑ

«20 χρόνια από τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις ΗΠΑ που συγκλόνισαν την παγκόσμια κοινότητα. Οι Έλληνες δεν ξεχνάμε τα χιλιάδες θύματα και τις οικογένειές τους. Στεκόμαστε διαχρονικά στο πλευρό των εταίρων και συμμάχων στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας», γράφει ο Έλληνας ΥΠΕΞ στο twitter.

Το δικό του μήνυμα για τη «μαύρη» επέτειο έστειλε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τα τραγικά γεγονότα της #September11 , η σημερινή μέρα αποτελεί μέρα μνήμης & τιμής εκείνων που χάθηκαν & εκείνων που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αλλά & μια μέρα επαγρύπνισης στη μάχη κατά της διεθνούς τρομοκρατίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This